Cum a evoluat stilul lui Beyoncé de-a lungul anilor

6 aprilie, 2015

Număr de număr, facem retrospectiva vestimentară a unei vedete pe covorul roşu, sub lupa unui invitat special din domeniul modei. Designerul Rhea Costa a comentat evoluţia stilistică a soţiei lui Jay Z. Mai 2003: Solista poartă cu atitudine orice

Număr de număr, facem retrospectiva vestimentară a unei vedete pe covorul roşu, sub lupa unui invitat special din domeniul modei. Designerul Rhea Costa a comentat evoluţia stilistică a soţiei lui Jay Z.

Mai 2003

Solista poartă cu atitudine orice ţinută şi, de multe ori, ai tendinţa de-a o observa doar pe ea, indiferent ce poartă. În acest caz, i se potriveşte nuanţa de oliv, dar rochia e atât de „complexă“, cu prea multe detalii, care duc la mai multe centre de interes.

Click pe următoarea!

Decembrie 2006

E clar că fiecare apariţie e gândită şi atent concepută. Din dorinţa de-a avea o rochie specială, a avut iar tendinţa de a încărca outfitul, de data asta cu cordon şi o fundă, volănaşe şi cercei masivi. Linia de sirenă îi evidenţiază, însă, bine silueta.

Click pe următoarea!

Februarie 2008

Pozele nu reflectă întotdeauna realitatea. Cunosc apariţia aceasta: privită din alte unghiuri, ţinuta o avantaja. Din nou, stiliştii au simţit nevoia să încarce cu accesorii „speciale“: nu era cazul cerceilor, iar eşarfa are tendinţa de a-i lua din înălţime.

Ianuarie 2010

Apreciez rochia ca design. Nuanţa este perfectă pentru ea. Umerii sunt, însă, supradimensionaţi în raport cu şoldul, iar cerceii sunt dintr-o altă poveste. De notat că alegerile ei sunt făcute din punct de vedere regizoral, în funcţie de ceea ce promovează în perioada respectivă, deci se vor într-un fel şi artistice, dramatice.

Click pe următoarea!

Februarie 2015

Iată că am ajuns la o imagine curată şi elegantă, atât din punct de vedere al machiajului, cât şi în privinţa ţinutei alese. Eu aş fi strâns părul. Însă în ansamblu, evoluţia stilului său este cât se poate de vizibilă. Un machiaj luminos şi un decolteu care o avantajează.

FOTO: guliver/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg