Cum a fost cucerită Maria Sharapova de Alexander Gilkes: „Am spus «Da!» încă din prima zi în care ne-am cunoscut!“

20 februarie, 2021
1 sarapova jpg jpeg

El, prietenul Prinţului William şi fostul şef al Prinţesei Eugenie, iar ea, cea mai bună rusoaică din tenis. Premisele perfecte ale unui mariaj de excepţie pentru cei doi proaspăt logodiţi!

Deţinătoarea a cinci Grand Slam-uri îşi începuse 2020 în cel mai prost mod cu putință– accidentatăși cu o uzurăfizicăși psihicăatât de mare, ce a determinat-o, în februarie, să-și încheie carie­ra sportivă după28 de ani petrecuţi pe terenul de tenis. Dar Maria (33) a reuşit să termine anul în cea mai fericită ipostază – aceea de viitoare soţie a unui om de afaceri cu relaţii la cel mai înalt rang. Alexander (41), iubitul fostei sportive din ultimii doi ani şi ceva, şi-a luat inima-n dinţi şi a cerut-o în căsătorie pe Sharapova pe 17 de­cembrie 2020. „Am spus «Da!» încă din prima zi în care ne-am cunoscut!“, a anunţat ea logodna pe Instagram. „Mulţumesc că m-ai făcut un tip foarte, foarte fericit!“, i-a răspuns el tot online. Iar nunta dintre frumoasa tenisului mondial şi unul dintre cei mai râvniţi şi mai bine cotaţi bri­tanici se anunţă a fi unul dintre cele mai spec­taculoase evenimente care vor urma!

Maria, alintată Masha, dădea semne că era pregătită să devină mamă şi, eventual, soţie, de ceva timp încoace, doar că aştepta momen­tul oportun. Sau bărbatul care să-i îndeplineas­că asemenea dorinţe. Crescută fără mamă încă de la şase ani, când s-a mutat doar cu tatăl ei în America, Sharapova nu şi-a dorit niciodată să îmbine cariera sportivă cu maternitatea: „Asta ar însemna să mă împart între tenis şi copil şi să nu mă dedic niciunuia 100%, ceea ce n-aş suporta.“ După ce şi-a pus racheta de tenis în cui şi-a primit şi inelul de logodnă de la Alexan­der, nimic n-o mai poate opri pe Masha să-şi vadă visul cu ochii. Iar viitorul tată al copiilor ei nici că putea fi o alegere mai bună! Gilkes e un om de afaceri britanic, stabilit în New York, cu nişte relaţii de invidiat.

Deţinătorul mai multor galerii de artă a fost coleg cu Prinţul William la colegiul Eton şi-a rămas, şi-n zilele noastre, în relaţii extrem de bune cu acesta şi cu alţi membrii ai familiei regale britanice. Prinţesei Eugenie, verişoara lui William, i-a dat chiar un job de manager pe licitaţii într-una dintre companiile lui, iar nepoata Reginei Marii Bri­tanii a muncit pe brânci pentru el timp de doi ani, între 2013-2015. Angajata lui regală şi sora ei, Prinţesa Beatrice, au participat la nunta fas­tuoasă a lui Alexander cu designerul britanic Misha Nonoo, din Veneţia, în 2012. Iar fosta lui soţie e nimeni alta decât una dintre cele mai bune prietene ale lui Meghan Markle şi per­soana care i-a făcut cunoştinţă fostei actriţe hollywoodiene cu Prinţul Harry. Ce lume mică, nu? Şi absolut fabuloasă! Dar, hei, logodnica lui Alexander nu e nici ea mai prejos, doar ajun­sese şi ea până în pragul altarului. Alături de Sasha Vujacic. Cum care Sasha Vujacic? Jucă­torul de baschet sloven cu care a avut blondina o idilă între 2010 şi 2012. După ruperea logod­nei, blondina şi-a încercat norocul cu Grigor Dimitrov, tenismenul bulgar care a fost, la un moment dat, logodit cu Nicole Scherzinger, dar nu înainte de a-i cunoaşte îndeaproape pe producătorul american şi fostul iubit al lui Britney Spears, Charlie Ebersol, şi pe jucătorul american de tenis Andy Roddick, fostul parte­ner al lui Mandy Moore.

Până şi Adam Levine a încercat s-o cucerească pe una dintre cele mai frumoase sportive din lume şi a reuşit, dar doar preţ de câteva ore, cât a ţinut prima şi ul­tima lor întâlnire amoroasă, cândva prin 2005. Ei bine, dintre toţi aceşti pretendenţi ea l-a ales pe cel mai bun prieten al viitorului rege britanic. Pe unul dintre cei mai râvniţi burlaci din Marea Britanie. Pe fostul şef al nepoatei Reginei. Nu degeaba a plecat Sharapova din­tr-un mic oraş industrial din Siberia, cu numai 700 de dolari în buzunar, şi-a declanşat Maria Mania, în anii 2000, în Statele Unite, după ce o învinsese pe Serena Williams la Wimbledon când avea numai 17 ani! Ştie ea ce face. A dat un rever destinului potrivnic de nu s-a văzut. Puternică şi perseverentă, fosta campioană a putut trece chiar şi peste cea mai dură lovitură primită în cariera sa sportivă, când a fost sus­pendată, în 2016, după ce fusese descoperită dopată. În acea pauză de 15 luni, când întreaga omenire era cu ochii şi degetul arătător spre ea, Maria n-a plâns în pumni. Dimpotrivă. A făcut un curs de management sportiv la Har­vard şi şi-a extins brandul cu un nou business, Sugarpova, o companie de dulciuri la care lu­crează cu drag şi poftă şi-n prezent. Nu de­geaba a fost numită, 11 ani la rând, Cel mai bine plătită atletă feminină din lume!

Deţinătoarea unei averi de 200 de milioane de dolari a ştiut întotdeauna cum să iasă pe plus. Fie pe plan profesional, când şi-a crescut profitul cu con­tracte substanţiale din publicitate, fie în viaţa sentimentală. L-a ochit pe Alexander Gilkes ca posibil partener pe viaţă şi bine a făcut! Indi­vidul s-a prezentat în genunchi în faţa ei cu diamantul mult visat, în valoare de 330.000 de euro, fără s-o lase să aştepte la nesfârşit. „2020, mi-ai oferit curajul să renunţ la carieră, la singura viaţă pe care o cunoşteam... Şi mi-ai oferit cadoul de-a mă trezi în fiecare dimineaţă alături de cel mai bun prieten“, conchide, feri­cită, Sharapova în postarea sa din prima zi a lui 2021.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg