Cum a fost la petrecerea Lala Boutique

25 aprilie, 2016
DSC 3559 jpeg

Vineri seara, vedetele au petrecut cu ocazia cinei exclusiviste organizată de magazinul Lala Boutique şi brand-ul de high fashion ELISABETTA FRANCHI. 

Diana Bart

Evenimentul a avut loc la restaurantul FUMETTO din centrul capitalei şi a avut drept light motive colecţia integrală a designerului Elisabetta Franchi. Colecţie ce se găseşte în integralitate la magazinul consultantului de imagine Laura Alistar, Lala Boutique.

Petrecerea a debutat în jurul ore 21:00 şi a ţinut undeva până după miezul nopţii, timp în care vedetele şi împătimitele de modă au savurat preparate italieneşti şi au discutat despre brandurile lor preferate de la magazinul Lala Boutique.

image

Magazinul din zona Kiseleff îşi propune să organizeze constant petrecerei pentru împătimiţii de modă, branduri şi pentru a crea un mediu plăcut de socializare pentru iubitorii de high-fashion.

Magazinul Lala Boutique are o istorie de peste 13 ani şi este primul retailer din ţara noastră care a adus colecţia integrală Elisabetta Franchi. Întâlnirea de vineri seara  marchează debutul unei serii de evenimente şi surprize pe care Lala Boutique le pregăteşte pentru clientele sale.

Laura Alistar

Laura Alistar, fondatorul Lala Boutique. „Le aşteptăm pe clientele noastre în magazin (Strada Gheorghe Brătianu, nr 28)  sau pe www.lalaboutique.ro cu toate ţinutele din colecţia Elisabetta Franchi şi cu multiple branduri internaţionale de succes.”

foto: Georgi Curnic

Vezi ce alte vedete au mai fost prezente la acest eveniment!



Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE