Cum a fost la reuniunea actorilor din serialul „Prietenii tăi“!

22 februarie, 2016
friends 1 jpeg

Am mai putut vedea câteva capturi şi un teaser din cadrul mult aşteptatei emisiuni dedicate regizorului James Burrows, în care s-au reunit şi îndrăgiţii actori din serialul Prietenii tăi, însă, ieri seară, emisiunea a fost difuzată integral pe NBC.

Vedetele show-ului au fost, bineînţeles, Jennfier Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matt LeBlanc, aceasta fiind prima reuniune aproape integrală a eroilor din Friends, de la terminarea serialului.

Jennifer Aniston

La reuniune, au fost prezenţi cinci dintre cei şase actori din Friends

Singurul absent a fost Matthew Perry, actorul care l-a interpretat pe Chandler jucând, în prezent, într-o piesă de teatru pusă în scenă în Londra. Cu toate acestea, Perry a trimis o înregistrare video care a fost difuzată în timpul emisiunii speciale de ieri, deci putem spune că reuniunea a fost completă.

Jennifer Aniston, actriţa cu cel mai mare succes înregistrat după terminarea serialului, a fost şi cea mai emoţionată de revederea cu foştii ei colegi.

Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc şi Jennfier Aniston

David şi Courteney

„Am trecut prin multe împreună, am experimentat prietenia, familia, eşecurile amoroase, copiii, totul“, a spus Jen, care este şi naşa fetiţei lui Courteney Cox.

Foto: NBC Universal