Cum a fost respins public Justin Bieber de o anomină, pe Twitter?

15 august, 2017
20688155 1668292113192815 2084176152179507200 n jpeg

E clar! Lui Justin nu-i merge la fel de bine în amor precum în profesie. Chiar dacă starul de 23 de ani a anulat ultimele show-uri din turneul lui mondial, Purpose, umblă vorba c-ar fi încasat, chiar şi aşa, vreo 250 de milioane de dolari.

image

Nu de ajuns, probabil, pentru a impresiona o fată săracă din popor, fie ea şi una deosebit de atrăgătoare. Numele ei este Jessica Gober din localitatea Savannah, Georgia, în vârstă de 22 de ani, care a devenit vedetă peste noapte după ce Justin Bieber a întrebat de ea printr-un mesaj pe Instagram. Cum s-a întâmplat?

Cântăreţul a dat peste un boomerang postat pe pagina de Instagram a sălii Fitness on Broughton, în care această Jessica, angajată acolo, apărea cu o băutură energizantă în mână. Aşa cum obişnuieşte, cântăreţul a vrut să afle identitatea fetei şi a trimis un mesaj privat pe pagina sălii de fitness întrebând simplu şi la obiect cine e fata din postare. 

Did this actually just happen... lmao Justin Bieber just messaged the gym that I work at and asked who I was hahahaha WTF pic.twitter.com/mktcdB1iDP — Jessi (@jessicagober) 9 august 2017

Did this actually just happen... lmao Justin Bieber just messaged the gym that I work at and asked who I was hahahaha WTF pic.twitter.com/mktcdB1iDP

— Jessi (@jessicagober) 9 august 2017

Din păcate pentru Bieber, totul s-a întors împotriva lui. Angajata sălii de fitness a postat pe pagina ei de Twitter următorul mesaj, prin care a făcut publică încercarea vedetei: Să vedeţi ce mi s-a întâmplat! Justin Bieber tocmai ce a trimis un mesaj sălii la care lucrez şi a întrebat cine sunt hahahaha WTF.

Totul însoţit, evident, de un printscreen al mesajului trimis de star, în care putem observa că acesta a fost, într-adevăr, trimis de pe contul oficial al acestuia.

Un mod cam crud de a-i respinge acestuia avansurile, căci fata este luată şi, deci, neinteresată. Jessica Gober a postat, ca să fie foarte clar, un colaj cu poze în care apare cu prietenul ei şi mesajul Am tot ce-mi trebuie aici.

Chiar dacă n-a fost interesată, pe tânără nu a deranjat-o şi faptul că povestea a fost disecată de toată presa, iar ea a devenit un fel de vedetă a zilei. Aşa se întâmplă mereu.Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg