Cum a fost schimbată biografia lui Meghan Markle după ce a devenit Ducesă de Sussex

5 iulie, 2018
gettyimages 984543532 jpg jpeg

Odată ce s-a măritat cu un prinţ, a devenit imperativ ca fosta actriţă să aibă o biografie! Aşadar Casa Regală Britanică i-a şi făcut rost de una, care, din păcate, omite adevărul pe alocuri şi evidenţiază doar ceea ce dă bine în faţa publicului şi a Reginei, bineînţeles!

image

După ce a devenit soţia Prinţului Harry, viaţa lui Megan s-a schimbat radical! Ţinutele ei sunt mai anoste, zâmbetul îi pare puţin mai forţat, iar trecutul a fost ajustat atât cât să îndeplinească standardele unui membru integru al familiei regale britanice. Publicat pe site-ul oficial al Ducesei de Sussex, CV-ul ei a omis un lucru definitoriu pentru fosta carieră a lui Meghan - rolul ei din serialul Suits, de fapt cea mai mare realizare profesională a ei.

image

Mulţi dintre fanii fostei actriţe au fost sideraţi de această omisiune, portretizarea lui Rachel în Suits fiind considerată de aceştia cea mai lăudabilă realizare a fostei actriţe. După reacţiile deloc politicoase şi prietenoase ale admiratorilor lui Meghan Markle, echipa de PR a Palatului Buckingham a adus modificările necesare. Iată-le!

image

"După Universitate, Majestatea Sa a lucrat ca actriţă, ea apărând în film şi televiziune", scrie acum în biografia lui Meghan de pe site-ul oficial The Home of The Royal Family. "Cel mai cunoscut moment din cariera ei actoricească este rolul lui Rachel Zane, interpretat în serialul Suits, timp de şapte sezoane, adică peste 100 de episoade. În timp ce lucra la Suits, Ducesa s-a mutat la Toronto, Canada, unde era filmat serialul. Ea a devenit foarte familiarizată cu locul respectiv, Canada devenind a doua ei casă."

image

Dar, pe lângă cariera actoricească, Meghan se poate lăuda şi cu realizări de altă natură, petrecute înainte de-a devenit membră a unei familii regale. Munca ei caritabilă ocupă un spaţiu generos din biografia MM, realizată de cei de la Palatul Buckingham.

Astfel, este evidenţiat faptul că Majestatea Sa este preocupată peste măsură de dreptatea socială şi de respectarea drepturilor femeilor în întreaga lume.

image

Nimeni nu spune că Meghan n-a fost preocupată şi înainte de asemenea subiecte, însă poate că nu în asemenea măsură în care au fost prezentate în noul ei CV. Probabil cel mai important moment din întreaga ei activitate filantropică trebuie să fi fost când a luat cuvântul în cadrul unui eveniment ONU, de Ziua Femeii, în 2015, când a spus tuturor: "Sunt mândră că sunt femeie şi că sunt o feministă!"

image

O altă porţiune detaliată din biografia Ducesei o ocupă lupta pe care o duce ea pentru ca toţi copiii din lume să aibă acces la educaţie. Site-ul britanic n-a putut rata ocazia de-a menţiona că Meghan a fost denumită Global Ambassador for World Vision în 2016.

Mai mult de-atât, în CV-ul Ducesei sunt trecute mai toate motive din lume pentru care Meghan Markle are priză la public. După care sunt amintite toate prezenţele publice ale fostei actriţe de când a devenit Ducesă.

image

Prima apariţie publică a noilor însurăţei  - adică a Ducilor de Sussex - a fost la aniversarea de 70 de ani a Prinţului Charles, adică a socrului lui Meghan. După care, ea şi el au plecat fericiţi, timp de două săptămâni, în luna de miere. Cei doi duci s-au întors la responsabilităţile regale şi au participat la Gala On Side Youth Zone, care a avut loc la Palatul Kensington şi l-a avut în prim plan chiar pe soţul ei, pe Prinţul Harry. Ziua de naştere a Reginei Elisabeta a II-a a fost alt eveniment important din agenda Ducesei, după care Meghan şi-a făcut apariţia, tot alături de Regină, într-o călătorie cu trenul regal spre Cheshire.

image

Toate acestea sunt trecute în biografia Ducesei de Sussex pe măsură ce au loc, însă alte informaţii din trecutul vedetei sunt aruncate într-un con de umbră. Nimeni n-a considerat important ca divorţul lui Meghan să fie menţionat în biografie. Nici nemulţumirile post-divorţ ale fostului ei soţ n-au fost amintite în CV-ul celei mai noi membre a familiei regale britanice.

Cum nici scandalul pricinuit de tatăl fostei actriţe, chiar înainte de nunta regală, n-a meritat a fi trecut pe site-ul regal. Ca să nu mai vorbim de vorbele grele pe care i le-au adresat sora şi fratele vitregi lui Meghan înainte ca ea să-şi unească destinul cu cel al Prinţului Harry!Recente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg