Cum a fost surprins A-Rod după ce Jennifer Lopez l-a şters de pe Instagram. Toate imaginile şi amintirile cu cei doi au dispărut de pe pagina divei

16 august, 2021
7 plecare jennifer lopez12 jpg jpeg

Jennifer Lopez l-a şters cu totul pe Alex Rodriguez, în ciuda acţiunilor sale de a-i fi aproape. De ziua divei, i-a călcat pe urme la Saint Tropez, merge pe unde apare ea şi inclusiv a închiriat o casă de vacanţă la câţiva metri distanţă de cea a lui J Lo.

Probabil că A-Rod încă nu a înţeles că ea este fericită în relaţia cu Ben? Aşadar, l-a şters fără regrete.

Fanii artistei au remarcat încă de sâmbătă că imaginile în care apărea fostul logodnic Alex Rodriguez au fost şterse. Iar pentru sportiv cred că ar trebui să fie foarte clar. J Lo s-a descotorosit inclusiv de pozele în care apărea alături de fostul logodnic la învestirea preşedintelui Joe Biden, unde ea a cântat. Totuşi au rămas fotografiile şi filmuleţele în care doar diva apare.

Jennifer nu doar că l-a şters, ci i-a dat şi unfollow, ca să fie sigură că nu îi mai apare figura sa în lista de noutăţi. Perechea s-a despărţit oficial în aprilie 2021, iar de atunci multe s-au întâmplat. Cântăreaţa în vârstă de 52 de ani trăieşte acum o iubire ca în filme, cu fostul iubit Ben Affleck.

Cei doi au petrecut în stil mare pe Riviera Franceză, locaţie unde a apărut de îndată şi A-Rod.

Este posibil ca aceasta să fi fost soluţia sa de a încerca să o recucerească pe Jennifer. Însă mesajul acesteia este clar. Dacă l-a şters şi de pe Instagram, cu siguranţă că l-a şters şi din suflet.

Momentan, Rodriguez nu este implicat sentimental în nicio altă relaţie, chiar dacă în croaziera pe care a parcurs-o la St. Tropez, Monaco, Spania şi Italia a fost însoţit de reportera de sport Melanie Collins. Se pare că cei doi sunt doar amici cu prieteni comuni, Jessie James Decker şi Eric Decker alături de care Rodriguez şi-a serbat pe iaht împlinirea celor 46 de ani ai săi.

Pe 15 august, Alex Rodriguez a fost văzut la patru ace prin New York, elegant ca de obicei, în prima ieşire după ce celebra sa fostă iubită l-a şters de pe Instagram.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg