Cum a fost surprinsă iubita lui Brad Pitt, după marea veste legată de viitorul bebeluș al cuplului

27 iunie, 2024

Este o diferență de 26 de ani între ei. Ines de Ramon strălucește în floarea tinereții sale, în timp ce emblematicul actor a împlinit anul trecut 60 de ani.

Ines de Ramon, Profimedia (1) (1) jpg

Planurile sunt mari între ei, așa se pare. Iar Brad Pitt pare perfect de acord cu scenariul din ce în ce mai plauzibil în care el va deveni din nou tată.

Ce-i drept, este un subiect delicat pentru el, căci a fost exclus din familia pe care a avut-o cu Angelina Jolie și prea puțin a stat lângă copiii săi. Lumea întreagă a fost șocată să audă că fiica Shiloh renunță inclusiv la numele de familie Pitt!

Ei bine, lucrurile au luat o întorsătură incredibilă acum.

Iubita lui Brad Pitt, Ines de Ramon, și-a dezvăluit burtica deocamdată super fit! Ea a fost surprinsă săptămâna aceasta plimbându-se prin Los Angeles.

Ines de Ramon, Profimedia (2) jpg

Este și femeie de casă, pe deasupra! Ines s-a întors de la cumpărături, cu o sacoșă ecologică.

Designerul de bijuterii în vârstă de 34 de ani a început o poveste frumoasă de iubire cu starul ”Legendele toamnei” în vârstă de 60 de ani, de când au fost văzuți pentru prima dată împreună, la sfârșitul anului 2022.

Marți tânăra a fost fotografiată super casual, în pantaloni de trening, top și cămașă de jeans, în timp ce se ducea acasă de la cumpărături.

Nu putem să nu remarcăm abdomenul tonifiat pe care îl are. Nu știm însă cât o să îl mai aibă așa, având în vedere declarațiile sale cele mai recente.

Potrivit Daily Mail, Ines de Ramon a declarat că ia în calcul cât mai repede posibilitatea ca Brad Pitt să o facă mamă pentru prima dată.

Și-ar dori un bebe de la star.

Cu un fizic de invidiat, nu își face griji că silueta sa ar avea de suferit. Este genul de corp care își poate reveni spectaculos după sarcină. În plus, este sportivă și va lucra intens după.

Apariția sa în oraș vine în urma declarațiilor recente potrivit cărora Pitt ar fi deschis să-și întemeieze o familie cu ea, în ciuda problemelor legale în curs pe care le are cu fosta sa soție Angelina Jolie și înstrăinarea lui de cei șase copii ai lor.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Mirela Retegan in Thassos in Grecia   Facebook 2024 jpg
Nicole Kidman si Sunday Rose foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez, Profimedia (9) jpg
Britney Spears, Profimedia (2) jpg
Cate Blanchett si fiul ei, Dahiell John Upton   GettyImages 1491761877 jpg
Maria Dragomiroiu în verde (1) jpg
Nicole Kidman la premiera The Expats, Getty Images (5) jpg
Loredana Boboc, Larisa Iordache, Bogdan Jianu, Catalina Ponor, Elisabeta Lipa, Monica Rosu la botezul lui Victor   Instagram png
Hailey Bieber, o gravida sexy   Profimedia jpg
Jennifer Lopez la Paris   Instagram  (1) jpg
Christina Aguilera colaj Getty Images jpg
Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg