Cum a fost surprinsă Mirela Vaida de soţ! A pierdut tot din cauza coronavirusului

12 martie, 2020
1 mirela jpg jpeg

Mirela Vaida împlineşte luni 38 de ani. Prezentatoarea Acces direct avea planuri mari pentru aceeastă zi, urma să ajungă cu soţul ei la Londra, dar totul s-a schimbat din cauza coronavirusului.

”Ziua mea este luni, fac 38 de ani. Deja mă apropii de 40 de ani şi nu mă simt prea bine. Soţul meu mi-a făcut o surpriză, a luat bilete la musical, la Londra. A luat cazare la un hotel scump, şampanie, tort, a făcut rezervare la restaurant, dar unde să mă mai duc acum. Eu m-aş duce, dar după o să mă bage în carantină pentru 14 zile. Şi să stau departe de copii, de emisiune, nu pot”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

10 ani de căsnicie, trei copii, 15 ani de televiziune, acestea sunt câteva dintre realizările pe care le bifează Mirela Vaida. „Nu pun preţ pe ce adun, pun preţ pe ce trăiesc şi pe ce las în urmă”, spune ea.

Mirela Vaida recunoaşte că soţul i-a fost cel mai mare sprijin în toţi aceşti ani. Cu toate astea, după 10 ani de mariaj, frumoasa blondă consideră că nu există căsnicie perfectă.

„Fiecare trebuie să lase de la el. Nu exista compatibilitate 100%, poate în cazurile rare, fiecare are programul, ritmul, nervii lui, oboseala, nevoile. Noi am învăţat să ne simţim. Am fost cinci ani prieteni înainte de căsnicie. Cumva, după 15 ani împreună, nu mai e nimic care să ne surprindă unul la celălalt. Am ajuns să ne cunoaştem, să ne simţim, să ne lăsăm în pace când avem nevoie de spaţiu, să ne sprijinim când avem nevoie unul de altul”, mărturisea prezentatoarea TV pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate