Cum a început povestea de iubire dintre Marian Drăgulescu şi Simona, actuala iubită: "Nu cred că a fost dragoste la prima vedere"

14 octombrie, 2020
6 marian dragulescu si iubita simona 3 jpg jpeg

Marian Drăgulescu e bucuros din nou! Marele sportiv e împlinit din punct de vedere personal, trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Simona. A uitat de relaţiile anterioare şi a ponit pe un nou drum. Cum a cunoscut-o pe care care acum îl face fericit?

Marele sportiv a trecut peste divorţul de Corina, a uitat de clipele mai puţin plăcute din fosta relaţie şi a pornit pe un nou drum, unul pe care a găsit dragostea adevărată. Nu a fost iubire de la prima vedere, dar au reuşit să formeze un cuplu solid. 

În mai 2019, Marian Drăgulescu a anunţat divorţul de Corina: "Noi am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie. Sunt ok!". Şi-a dat o nouă şansă şi acum este îndrăgostit de Simona. 

stanga
dreapta
1 marian dragulescu si iubita simona 5 jpg jpeg
2 marian dragulescu si iubita simona 4 jpg jpeg
6 marian dragulescu si iubita simona 3 jpg jpeg
4 marian dragulescu si iubita simona 2 jpg jpeg
5 marian dragulescu si iubita simona 1 jpg jpeg

Marian Drăgulescu a făcut recent dezvăluiri despre noua relaţie, a declarat că este adeptul relaţiilor deschise, astfel că el şi Simona îşi cunosc reciproc parolele de la telefon. "Cel mai greu este să găseşti chimia aia, compatibilitatea şi stabilitatea. Eu am încredere într-o persoană de la început. Mereu am avut relaţii deschise şi acum am codul de la telefonul iubitei mele şi ea pe al meu", a spus Marian Drăgulescu la o emisiune de televiziune. A mai amintit că Simona nu ştia cine este, de fapt, Marian Drăgulescu, ci a aflat de la colegii de muncă. 

4 marian dragulescu si iubita simona 2 jpg jpeg

Marian Drăgulescu îşi mai doreşte copii

Marele sportiv are planuri serioase cu Simona, el îşi mai doreşte copii. 

„Ea nici nu ştia cine sunt, colegii de muncă i-au spus. Nu ştiu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie. Mai vreau copii, unul, doi, poate fetiţe”, a adăugat el.

Marian Drăgulescu trăieşte acum o poveste de iubire cu Simona, după divorţul de Corina. Sportivul a mai fost căsătorit şi cu Larisa, cu care are doi copii şi cu care se află în relaţii foarte bune.

Foto: Facebook