Cum a învins Dan Chişu cancerul. S-a luptat de trei ori cu aceeaşi boală

6 august, 2019
1 dan chisu jpg jpeg

Dan Chişu a fost diagnosticat cu cancer de piele de trei ori în ultimii cinci ani. Prima tumoare a fost operată în martie 2014 pe vârful nasului, a doua în martie 2017 pe frunte şi a treia în aprilie 2019 la baza nasului, aproape de sprâncene. La descoperirea fiecărei formaţiuni suspecte, regizorului i s-a făcut o biopsie pentru confirmarea diagnosticului.

„Totul a durat câteva ore. În timpul acesta am fost deschis şi dr. Leventer a tăiat câte o bucată de tumoare până nu a mai găsit nicio celulă canceroasă. La final m-a închis şi asta a fost”, îşi aminteşte el.

Cancerul de piele cu care a fost diagnosticat Dan Chişu apare mai ales la persoanele care petrec mult timp afară, în soare, fără să folosească loţiune de protecţie solară.

„Aveam educaţia controlului medical anual şi, în general, am grijă de sănătatea mea. Dar pielea am neglijat-o. Am zis că ce poate să mi se întâmple? Dacă nu mă lovesc, nu mă tai, sunt bine”.

Dar nu a fost bine. Mai mult decât atât, a descoperit boala absolut întâmplător, la o petrecere la care participa şi Dr. Mihaela Leventer.

 „Am stat la soare, m-am expus destul de mult şi am neglijat cremele de protecţie. Am şi o pigmentaţie predispusă la astfel de atacuri. Aşa că a doua oară am ajuns repede la Dr. Mihaela Leventer. Chiar dacă eram pregătit de data asta, sperietura a fost mare''.

Astăzi, prevenţia este esenţială. Această experienţă l-a făcut pe Chişu să fie mai vigilent la semnele pielii. Acum are o rutină în ce priveşte controlul periodic la dermatolog şi măsurile suplimentare de protecţie atunci când petrece timp afară, la căldură.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate