Cum a primit Audrey Hepburn vestea că va muri şi ce regret a avut în ultima zi din viaţa ei

4 februarie, 2022
1 0 audrey hepburn profimedia 0017275703 jpg jpeg

A făcut senzaţie în filme precum "Roman Holiday" (1953), "Breakfast at Tiffany's" (1961) şi "Wait Until Dark" (1967) şi a rămas în amintirea tuturor cu talentul şi eleganţa de care a dat dovadă de-a lungul vieţii ei. Însă prea puţină lume ştie momentele dificile de la sfârşitul vieţii legendarei actriţe.

Audrey a părăsit Hollywoodul în anii ’60, pentru a se concentra pe familia ei, pe fiul Sean Ferrer la care ţinea nespus. La scurt timp după ce mariajul ei cu actorul Mel Ferrer s-a încheiat, în 1968, Hepburn şi-a unit destinul cu psihiatrul italian Andrea Dotti în 1970. Şi, în acelaşi an, cei doi soţi au devenit părinţi, cel de-al doilea fiu al vedetei, Luca, venind pe lume.

Actriţa a revenit pe platourile de filmare ocazional, ultimul ei rol fiind acela al unui înger, în filmul "Always" al lui Steven Spielberg, care a ghidat un pilot decedat în viaţa de după. La scurt timp, superstarul hollywoodian avea să-şi înfrunte propria moarte!

În ultimii ei ani de viaţă, actriţa părea mulţumită cu viaţa ei din Elveţia, unde trăia o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Robert Wolders şi se dedica constant proiectelor caritabile. Însă, după una dintre călătoriile ei în calitate de ambasador UNICEF, în Somalia, Africa, în 1992, s-a îmbolnăvit.

Antibioticele recomandate de medic pentru durerile ei abdominale crunte n-au avut niciun efect, aşadar actriţa s-a dus în LA pentru mai multe investigaţii. Acolo, doctorii descoperiseră că avea o formă rară de cancer. Vedeta s-a operat de urgenţă, dar, din păcate, a fost prea târziu pentru ea.

Ultima dorinţă şi ultimul regret

Audrey a primit vestea că va muri cu mult curaj. După cum a povestit fiul ei cel mare, Sean, ea “s-a uitat puţin pe fereastră şi a spus: «Ce păcat!»”. Ultima ei dorinţă a fost de-a se întoarce acasă, în Elveţia, însă i s-a pus în vedere că era prea bolnavă pentru a putea călători. Din fericire, un prieten i-a îndeplinit ultima dorinţă…

Designerul Hubert de Givenchy i-a împrumutat lui Hepburn avionul lui personal care s-o ducă înapoi acasă. Partenerul ei de viaţă, Robert Wolders, a dezvăluit, pentru People, că actriţa era cuplată la aparate ca s-o susţină în viaţă pe durata călătoriei. În ciuda riscurilor de-a muri pe drum, actriţa a ajuns în siguranţă acasă şi a putut să-şi petreacă un ultim Crăciun cu familia ei.

Hepburn şi-a petrecut ultimele zile acasă la ea, în Tolochenaz, Elveţia. Actriţa nu se temea de moarte, însă era tristă că moartea ei însemna şi încheierea proiectelor UNICEF de care se ocupa cu atât drag. "Ştiu că, în ultima ei zi pe pământul acesta, a avut un singur regret – acela că nu-şi mai putea continua munca pe care o făcea cu atâta pasiune!", a declarat Wolders.

În noaptea de 20 ianuarie 1993, Audrey Hepburn a murit în somn.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg