Cum a răspuns Orlando Bloom zvonurilor că ar avea o relaţie cu Selena Gomez!

24 octombrie, 2014
reactie jpeg

Declaraţia actorului de 37 de ani privind relaţia sa amoroasă cu mica artistă de 22 de ani vine să elucideze misterul: sunt sau nu cei doi un cuplu?

Declaraţia actorului de 37 de ani privind relaţia sa amoroasă cu mica artistă de 22 de ani vine să elucideze misterul: sunt sau nu cei doi un cuplu? Căci altercaţia din vară cu Justin Bieber pe seama Selenei şi a fostei lui neveste, Miranda Kerr, cât şi fotografiile surprinse de paparazzi în repetate rânduri par să sugereze că sunt, într-adevăr, o pereche.

Întrebat de echipa TMZ dacă este implicat romantic cu Selena, după ce au sosit împreună cu acelaşi avion, de la un eveniment la care au participat împreună în Vancouver, Orlando a spus: “Nu, domnue. Doar am participat la We Day împreună”. Incitat de jurnalişti pentru amănunte, starul a continuat să nege zvonurile.

Are sau nu Orlando Bloom o idilă cu Selena Gomez?

Zilele trecute s-a iscat o nouă controversă la Hollywood. Ei bine, în timp cei doi afirmă cu convingere că nu-i leagă decât o prietenie sinceră, în ultima vreme, paparazzi i-au surprins mai mereu împreună.

Astfel, după ce au călătorit cu acelaşi avion din Los Angeles către Vancouver, aceeaşi maşină i-a preluat de la aeroport. Şi deşi au încercat să treacă neobservaţi, s-a aflat că cei doi au fost cazaţi la acelaşi hotel. Să fi împărţit oare şi aceeaşi cameră de hotel?

Erm, @selenagomez and Orlando Bloom - this looks a bit dodgy! http://t.co/LT5X5nyPsz — Capital (@CapitalOfficial) October 22, 2014

Erm, @selenagomez and Orlando Bloom - this looks a bit dodgy! http://t.co/LT5X5nyPsz

— Capital (@CapitalOfficial) October 22, 2014

Cert este că nu-i prima dată când s-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu. În luna aprilie, Selena şi Orlando au fost surprinşi împreună la plecarea dintr-un club, după ce au asistat la un concert în Los Angeles.

Odd couple alert! Actor #OrlandoBloom and #SelenaGomez dating? The two were snapped outside a concert in LA! pic.twitter.com/lyg00pkawK — HT City (@htcity) April 29, 2014

Odd couple alert! Actor #OrlandoBloom and #SelenaGomez dating? The two were snapped outside a concert in LA! pic.twitter.com/lyg00pkawK

— HT City (@htcity) April 29, 2014

În timp ce relaţia dintre cei doi nu este nici confirmată, dar nici infirmată, s-a iscat o adevărată isterie în rândul utilizatorilor de Twitter. Iată cele mai virulente reacţii!

image
image
image


Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg