Cum a reacţionat Kate Winslet când un regizor a vrut să îi retuşeze burta într-o scenă de sex

8 iunie, 2021
6 kat5 jpg jpeg

Kate Winslet nu ezită să se dezbrace în producţiile în care joacă. A făcut-o în Titanic, dar şi în alte filme. Actriţa nu arată ca un fotomodel, dar e mândră de trupul său. Recent, Kate a mărturisit că a refuzat oferta unui regizor care îşi dorea să editeze o scenă de sex în care apărea şi în care lăsa să i se vadă burta în toată splendoarea.

Diva susţine că Craig Zobel, regizorul noului ei serial HBO, Mare of Easttown, s-a oferit să-i arate trupul într-o altă lumină.

3 kat2 jpg jpeg

Winslet, care joacă în producţia respectivă rolul unui detectiv din Pennsylvania, mărturiseşte că a avut o singură replică pentru Zobel: „Să nu îndrăzneşti!”.

stanga
dreapta
1 kat5 jpg jpeg
2 kat3 jpg jpeg
3 kat2 jpg jpeg
4 kat1 jpg jpeg
7 kat9 jpg jpeg

Ba mai mult, Kate a cerut de două ori ca afişul care promova serialul să fie schimbat,  pentru că i s-a părut că faţa ei este mult prea retuşată. “Băieţi, ştiu câte riduri am la ochi, vă rog să le puneţi pe toate la loc”, le-a cerut actriţa.

„I-am spus soţului meu (Edward Abel Smith):„ E ok că joc rolul unei femei de vârstă mijlocie, o bunică, care obişnuieşte să aibă aventuri de o noapte?” El mi-a spus doar atât: <<Kate, este grozav!>>.

„Mare este o femeie complet funcţională, cu defecte, care îşi arată vârsta, atât la faţă, cât şi la corp.

Cred că de aceea oamenii s-au regăsit în acest personaj, deoarece în mod clar nu există filtre. Voi avea 46 de ani în octombrie”.

Winslet a spus, totuşi, că s-ar putea să nu se simtă confortabil dacă va fi nevoită să apară nud într-o altă scenă. „De fapt, nici măcar nu este o problemă de vârstă”, mărturiseşte ea. „Vine un moment în care oamenii vor spune: <<Oh, iat-o din nou! >>.

Într-un interviu acordat The Guardian în februarie, Winslet a recunoscut că a fost forţată să răspundă la comentariile dispreţuitoare despre greutatea ei de la o vârstă fragedă.

„La 20 de ani, oamenii vorbeau foarte mult despre greutatea mea. Şi eram chemată să comentez.. Ei bine, atunci am primit această etichetă că sunt blândă şi deschisă. Nu, doar mă apăram”.Recente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg