Cum a reacţionat Marlene Dietrich când a aflat că fiica ei de 13 ani a fost abuzată sexual de bonă. Actriţa avea relaţii cu bărbaţi, dar şi cu femei

17 septembrie, 2020
6 mar3 jpg jpeg

Avea o frumuseţe specială, emana o atracţie sexuală greu de trecut cu vederea şi era bisexuală. Marlene Dietrich era, de asemenea, o femeie crudă, care nu a făcut nimic pentru a-şi proteja propria fiică de agresiunile sexuale ale unei bone lesbiene, susţine nepotul actriţei, David Riva: „Era rece şi detaşată emoţional. Nu era o bunică convenţională’’.

Vedeta născută în Germania era alcoolică şi bulimică şi l-a înşelat pe Rudi Sieber, atât cu bărbaţi, cât şi cu femei, pe tot parcursul căsătoriei lor de 52 de ani.

A avut relaţii cu John Wayne, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Greta Garbo şi Edith Piaf. „Se culca cu toţi cei care o atrăgeau, dar nu latura fizică a sexului conta. Pentru ea, intimitatea era despre putere. Într-o seară, mama a primit un telefon şi a fugit. Marlene a condus-o în dormitorul ei. Patul era deranjat şi acoperit cu machiaj. „Se culcase cu Yul Brynner, care juca în The King And I. Voia doar să-şi arate cucerirea”, spune David.

2 mar2 jpg jpeg

Maria, mama lui David a fost singurul copil al lui Dietrich. Ea a scris biografia mamei sale în care a dezvăluit că legenda  o striga „Copilul” şi nu îşi arăta niciodată dragostea maternă.

Dietrich a angajat o bonă lesbiană care a violat-o pe Maria la 13 ani. Când Maria i-a spus Marlenei, diva a râs: „Ei bine, nu eşti moartă. Descurcă-te.'

4 mar4 jpg jpeg

Dietrich era, de asemenea, obsedată de curăţenie: „Primul lucru pe care îl făcea într-o cameră de hotel, chiar şi la Ritz, era să îngenuncheze şi să spele baia”, spune David, care a fost agentul bunicii sale. El mărturiseşte că actriţa  şi-a petrecut  ultimii ani din viaţă în mod mizerabil, în apartamentul ei din Paris, bând şi luând pastile: „Era una dintre acele alcoolice care nu părea beată. De asemenea, iubea mâncarea, dar era bulimică. Aceasta era soluţia ei. Să te bucuri de mâncare şi apoi să o arunci, de ce nu?’’

Actriţa nu şi-a părăsit apartamentul în ultimii 15 ani de viaţă. „I s-a oferit un Oscar, trebuia să îl ridice personal, dar a refuzat. Nu voia ca cei 60 de ani în care îşi crease o imagine să fie distruşi de fotografiile cu ea îmbătrânită”.

Când un paparazzo s-a urcat la fereastra ei pentru a o poza, ea l-a împuşcat cu un un pistol pe care îl ţinea sub pat. Dietrich l-a înfuriat pe Hitler devenind cetăţean american şi a distrat trupele americane la prima linie cu hituri precum „Lili Marlene”.

Actriţa şi-a renegat sora când a descoperit că era la conducerea unui cinematograf care servea gardienilor în renumitul lagăr al morţii din Bergen-Belsen.

Dietrich a murit în 1992, la vârsta de 90 de ani, îngropată în datorii. Starleta nu mai câştiga bani de ani de zile. Guvernul german a cumpărat majoritatea bunurilor sale, iar acestea sunt expuse într-un muzeu din Berlin în cinstea sa. Familia ei a vândul restul.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg