Cum a reuşit Irina Shayk să slăbească? Adevărul din spatele primei fotografii după naştere!

20 aprilie, 2017
Irina Shayk post nastre jpeg

Când Irina a postat, ieri, acea fotografie în costum de baie, toată lumea s-a întrebat cum a reuşit modelul să slăbească atât de mult, într-un timp atât de scurt. Ei bine, nişte apropiaţi de-ai Irinei Shayk au povestit totul cu lux de amănunte.

Aşa arată Irina, la aproape o lună de la naşterea fetiţei sale

În primul rând, să facem recapitulare! Acum aproape o lună, Irina devenea mamă pentru prima oară, iar ieri deja posta prima fotografie în costum de baie, etalând un corp perfect sculptat, fără niciun kilogram în plus, deşi pe timpul sarcinii luase în greutate destul de mult. Care e secretul?

Ei bine, e de precizat faptul că modelul a pierdut aproape toate kilogramele acumulate pe timpul sarcinii, chiar la naştere. ”Când Irina a născut-o pe fetiţa ei, a pierdut aproape toate acea greutate nedorită. Are gene bune”, spune un apropiat de-al modelului.

Apoi, secretul ar fi constat într-un program tiranic, pe care Irina a început să-l urmeze la doar o săptămână după ce a născut. ”A făcut un mix de cardio, ridicări cu greutăţi şi mănâncă foarte ”curat”. Stă departe de toate mâncărurile grase”, mai dezvăluie acel apropiat.

Şi-a recăpătat imediat silueta!

Dar, staţi liniştiţi, deşi este dedicată acestui program de recăpătare al siluetei, Irina nu-şi neglijează copilul. Se pare că modelul este îndrăgostit lulea de micuţa Lea de Seine, aşa cum este, de fapt, şi tatăl micuţei, actorul Bradley Cooper. ”Este o mamă iubitoare şi grijulie. Este în culmea fericirii. Nu-şi poate lua ochii de la micuţă. Iar Bradley filmează acum, însă îşi face timp pentru copilul lui. Este îndrăgostit. Amândoi sunt foarte protectori cu copilul lui şi nu-i lasă decât pe membrii familiilor şi prietenii apropiaţi s-o vadă.”, mai spune respectiva sursă.

Cât despre cine se ocupă îndeaproape de nevoile micuţei, dar şi cine îi dă o mână de ajutor Irinei, acest apropiat a declarat că familia Irinei este cea care îi stă la dispoziţiei modelului. Plus că partenera lui Bradley are o menajeră, care s-o ajute cu toate treburile casei.

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE