Cum a reușit Matthew McConaughey să treacă peste două experiențe îngrozitoare. Actorul a fost abuzat sexual

21 septembrie, 2022
mat5 jpg

A fost molestat și șantajat pentru a face sex atunci când era adolescent, dar nu a lăsat aceste experiențe să îi afecteze viitoarele relații și viața.

„Nu o să-mi fie frică de relații pentru că am fost șantajat la prima experiență. Este o aberație”, a spus actorul, în vârstă de 52 de ani, în timp ce vorbea cu Amanda de Cadenet în podcastul Conversație despre bărbați.

McConaughey – care este căsătorit cu modelul brazilian Camila Alves din 2012 – a recunoscut că nu a mers niciodată la terapie după aceste episoade traumatizante.

Starul a detaliat incidentele în memoriile sale din 2020, „Greenlights”.

 “La 15 ani am fost şantajat pentru a face sex şi aşa mi-am început viaţa sexuală. Atunci am fost sigur că voi ajunge în infern pentru că am întreţinut relaţii sexuale înainte de că­sătorie. Acum sunt aproape sigur că nu va fi aşa“, spune Matthew McConaughey.

Coșmarul nu s-a oprit însă aici.

„La 18 ani, am fost molestat sexual de un bărbat, după ce m-a lovit în cap şi am căzut inconştient în spatele unei camionete“, scrie actorul, care adaugă, însă: „Nu m-am simţit niciodată o victimă. Am suficiente dovezi pentru a ară­ta că universul conspiră ca eu să fiu fericit“.

 McConaughey a recunoscut că nu a făcut o legătură între cele două cazuri de abuz decât mai târziu în viață. „Nu le-am conectat”, a spus el. „ Am ales să nu duc acel bagaj în viață”. 

Actorul a vorbit și despre modul în care sprijinul celorlalți l-a ajutat să se vindece și, în cele din urmă, să meargă mai departe. „Am avut prieteni foarte buni. Am avut mentori buni”, a explicat el.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg