Cum a sărbătorit Kim Kardashian prima noapte de femeie ”liberă”. Detaliul pe care fanii săi l-au remarcat

4 martie, 2022
1 kim kardashian roz jpg jpeg

Deşi s-au despărţit de mai bine de un an, Kim Kardashian a primit legat statutul de femeie liberă, pronunţat de un judecător de la Tribunalul din Los Angeles.

Socotelile nu sunt întru totul încheiate, fostul cuplu West-Kardashian având încă un termen de prezentare pentru soluţionarea custodiei celor 4 copii, în august 2022. Însă Kim este oficial despărţită de rapper-ul american Kanye West, cu care a fost căsătorită 7 ani.

Şi dacă te-ai fi gândit că va sărbători cu şampanie şi ciocolată, ei bine, Kim a uimit din nou. Îmbrăcată într-o salopetă sexy şi mulată, roz, vedeta brunetă s-a răsfăţat în pat, cu cereale şi fotografii. Fanii săi sunt convinşi că diva a sărbătorit alături de iubitul său, Pete Davidson. Ea a scris că-şi face selfie-uri, însă multe imagini se vede clar că au fost făcute de cineva. La un moment dat, telefonul său este în pat. Şi admiratorii sexoasei brunete şi-au dat cu părerea că ar fi fost păcat să nu se bucure lângă iubit de noul său statut de femeie fără obligaţii, care a revenit la numele de fată, renunţând la West, cel luat după căsătoria cu Kanye.

Deşi în ultimele luni, West a făcut multe presiuni să se împace cu Kim, aceasta a fost de neclintit şi îşi vede mai departe de relaţia sa aparent senină şi fericită cu tinerelul Davidson.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg