Cum a scăpat Alice Cooper de problemele cu alcoolul. Ajunsese într-o stare deplorabilă

30 decembrie, 2020
1 alice jpg jpeg

Anthony Hopkins este un actor de succes ce are la activ numeroase filme notabile şi spectacole de scenă. Cu toate acestea, rolul lui Hannibal Lecter în Silence of the Lambs (1991) este primul care ne vine în minte atunci când ne gândim la Anthony Hopkins. În ciuda carierei sale strălucite, actorul a avut unele probleme serioase cu alcoolul. Dar într-o zi totul s-a schimbat.

Hopkins i-a cerut ajutorul lui Dumnezeu, chiar dacă se considera ateu în acel moment. Păream hotărât să mă distrug, doar am cerut un pic de ajutor. Şi, brusc, s-a întâmplat. A fost la fel ca la bingo.

Alice Cooper recunoaşte, de asemenea, că religia l-a salvat de dependenţa de alcool. Legendarul rocker şi-a dat seama că trebuie să schimbe ceva în viaţa sa într-o zi când s-a trezit vomitând sânge.

“Am băut cu Jim Morrison şi Jimi Hendrix şi am încercat să ţin pasul cu Keith Moon. Toţi au murit la 27 de ani”, spune el.

Alice Cooper a înţeles la un moment dat că există doar două posibilităţi: să renunţe la băut sau să moră. Artistul susţine că Dumnezeu l-a salvat de alcoolism.

“Soţia mea şi cu mine suntem creştini. Tatăl meu era pastor, bunicul era evanghelist. Am crescut în biserică, m-am îndepărtat cât am putut de ea, aproape am murit, şi apoi m-am reîntors la biserică.

În creştinism nu există nimic care să spună că nu poţi fi o stea rock. Oamenii au o viziune foarte deformată asupra creştinismului. Ei cred că totul este precis , că noi nu greşim niciodată şi ne rugăm toată ziua. Nu are nimic de-a face cu asta. Are legătură cu o relaţia individuală pe care o ai cu Iisus Hristos”.

Alice Cooper este căsătorit din 1976 şi susţine că cei trei copii ai săi nu au avut niciodată probleme cu drogurile şi alcoolul.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg