Cum a scăpat Alice Cooper de problemele cu alcoolul. Ajunsese într-o stare deplorabilă

30 decembrie, 2020
1 alice jpg jpeg

Anthony Hopkins este un actor de succes ce are la activ numeroase filme notabile şi spectacole de scenă. Cu toate acestea, rolul lui Hannibal Lecter în Silence of the Lambs (1991) este primul care ne vine în minte atunci când ne gândim la Anthony Hopkins. În ciuda carierei sale strălucite, actorul a avut unele probleme serioase cu alcoolul. Dar într-o zi totul s-a schimbat.

Hopkins i-a cerut ajutorul lui Dumnezeu, chiar dacă se considera ateu în acel moment. Păream hotărât să mă distrug, doar am cerut un pic de ajutor. Şi, brusc, s-a întâmplat. A fost la fel ca la bingo.

Alice Cooper recunoaşte, de asemenea, că religia l-a salvat de dependenţa de alcool. Legendarul rocker şi-a dat seama că trebuie să schimbe ceva în viaţa sa într-o zi când s-a trezit vomitând sânge.

“Am băut cu Jim Morrison şi Jimi Hendrix şi am încercat să ţin pasul cu Keith Moon. Toţi au murit la 27 de ani”, spune el.

Alice Cooper a înţeles la un moment dat că există doar două posibilităţi: să renunţe la băut sau să moră. Artistul susţine că Dumnezeu l-a salvat de alcoolism.

“Soţia mea şi cu mine suntem creştini. Tatăl meu era pastor, bunicul era evanghelist. Am crescut în biserică, m-am îndepărtat cât am putut de ea, aproape am murit, şi apoi m-am reîntors la biserică.

În creştinism nu există nimic care să spună că nu poţi fi o stea rock. Oamenii au o viziune foarte deformată asupra creştinismului. Ei cred că totul este precis , că noi nu greşim niciodată şi ne rugăm toată ziua. Nu are nimic de-a face cu asta. Are legătură cu o relaţia individuală pe care o ai cu Iisus Hristos”.

Alice Cooper este căsătorit din 1976 şi susţine că cei trei copii ai săi nu au avut niciodată probleme cu drogurile şi alcoolul.Recente pe Ok! Magazine

Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg