Cum a scăpat Geena Davis de avansurile sexuale ale lui Jack Nicholson. L-a lăsat mut propunerea ei

21 octombrie, 2022
Geena Davis, Getty jpg

Geena Davis a reușit să iasă dintr-o situație foarte neplăcută. Căci a primit avansuri sexuale nedorite din partea unui mare star: Jack Nicholson.

Actrița a povestit cum a fost salvată de partenerul său din “Tootsie”, o altă celebritate, Dustin Hoffman.

Actrița în vârstă de 66 de ani a povestit joi într-un interviu acordat ”The New Yorker” că a învățat multe de la Dustin Hoffman, actorul care a împlinit 85 de ani.

Geena Davis susține că Jack Nicholson i-a făcut avansuri sexuale în anii ’80. Și cum actrița nu a dorit să le dea curs, s-a gândit să ceară un sfat de la Dustin Hoffman, actorul care a încurajat-o și să citească multe cărți. De asemenea, i-a oferit o soluție de a-l îndepărta cu grație pe Jack Nicholson cel avid de aventuri.

Așadar, Geena Davis i-a urmat sfatul și când Jack i-a propus iarăși aventuri sexuale fierbinți, ea i-a răspuns: ”Ești foarte atrăgător, mi-ar plăcea să facem dragoste, dar în felul acesta s-ar distruge toată tensiunea sexuală dintre noi.” Și, mărturisește Geena Davis, cu această replică l-a lăsat mut pe Jack Nicholson, care nu a mai insistat.

Acesta ar fi sunat-o anterior și i-ar fi zis la telefon: ”Deci, când o facem?”

Geena Davis era model la New York de lenjerie intimă Victoria’s Secret și visa la actorie, moment în care a primit rolul lui April Page în “Tootsie”.

La puțin timp de la apariția filmului, actrița mărturisește că agentul său de modeling a solicitat ca ea și alte actrițe/modele să cunoască regizori în căutare de staruri pentru a le distribui în filme.

De asemenea, bărbatul îl cunoștea și pe Nicholson, ajuns acum la 85 de ani. Geena Davis își amintește că la un moment dat a primit un bilet sub ușă în care era invitată să îl sune pe dl. Jack Nicholson la un număr.

Actrița a explicat că ”nu i-a venit să creadă”.

Și în loc de răspunsul primit, l-a auzit pe marele actor întrebând-o direct: ”Hai, când o facem?”. Întâmplarea a luat-o pe Geena Davis prin surprindere, dar a avut noroc cu Dustin Hoffman, care a învățat-o cum să-l țină la distanță pe rebelul și afemeiatul actor.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg