Cum a slăbit Andreea Esca în această vară. Ştirista a respectat câteva reguli simple

26 august, 2021
7 esca15 jpg jpeg

Andreea Esca a reuşit să slăbească câteva kilograme după ce a mers la nutriţionist şi a urmat un program strict.

“Am ţinut dietă, am mers întâi la un nutriţionist, la Simona Colonescu, o nutriţionistă cu care lucra deja Alexia şi care m-a ajutat foarte mult - eu nu pot să ţin à la long acelaşi regim şi mă plictisesc - şi după aceea am mers la Metabolic Balance, la un medic care se ocupă de acest program şi care este foarte cunoscut. Mi-a făcut nişte analize şi mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveţi cumva să mănânci, să nu asociezi nişte alimente şi să ai voinţă să mănânci cantitatea care trebuie şi alimentele combinate într-un anume fel”, a povestit vedeta pentru Click.ro.

Andreea ţine cont de câteva reguli simple. “De exemplu nu mănânci mai multe feluri de proteine la o masă.  Adică nu mai mănânci şniţel, care are şi carne şi ou şi făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam şi asta facem toţi, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbeşti, mănânci carne cu salată şi nu mai mănânci o porţie de 200 de grame, mănânci o porţie de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult şi te obişnuieşti aşa.

Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, şi pâine, tot aşa, o singură felie de pâine la masă”.Recente pe Ok! Magazine

laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg