Cum a slăbit Janet Jackson 30 de kilograme?

9 noiembrie, 2017
janet jackson jpeg

Ce ştim până acum? Pe 3 ianuarie, o femeie de 51 dădea naştere unui băieţel perfect sănătos. Azi, aceeaşi femeie reuşeşte să scape de 30 de kilograme, iar lumea medicală este din nou uluită.

Abia începuse lumea să ia de bun faptul că Janet şi soţul ei cu nouă ani mai tânăr, Wissam Al Mana, au devenit părinţi pe cale naturală, că ne lovim de alt fenomen incredibil.

La zece luni după ce l-a adus pe lume pe primul ei copil, micuţul Eissa, această mamă de 51 de ani arată chiar mai slabă decât înainte, apropiaţii estimând că diva de culoare a slăbit nu mai puţin de 30 de kilograme.

Janet este, astăzi, mai slabă ca niciodată

O transfomare fizică imposibilă pentru o femeie de vârsta ei, care a trecut printr-o naştere şi un divorţ (imediat după ce a devenit mamă). Cel puţin aşa spun specialiştii şi arată cu degetul spre abdominoplastie şi liposucţie. Aşadar, revenirea lui Janet la hainele măsura S-M nu s-ar fi făcut într-un mod natural, ci cu binecuvântarea bisturiului.

Artista, în timpul sarcinii

Janet şi-a afişat silueta spectaculoasă odată cu debutul noului ei turneu mondial, State of the World, în luna septembrie, dar reprezentanţii artistei au negat că transformarea ei ar avea legătură cu operaţiile estetice.

“Janet urmează un program strict de slăbit, care presupune dietă şi fitness. A slăbit încă de când locuia în Europa, la Londra, înainte de a începe turneul mondial. Cred că este mai slabă decât a fost ea vreodată“, susţine o sursă citată de presa tabloidă americană.

Antrenoarea divei, numita Paulette Sybliss, susţine că secretul siluetei lui Janet are legătură cu un antrenament hardcore cu greutăţi: când corpul nostru îşi pune la muncă muşchii, nu arde grăsimi doar în timpul şedinţelor de fitness, dar şi după, când este în repaus. În plus, ar fi vorba şi despre motivaţie. Janet lucrează împreună cu instructorul personal câte 30-45 de minute, timp de cinci zile pe săptămână.

Dar toate şedinţele de fitness ale surorii lui MJ ar fi fost degeaba fără o alimentaţie potrivită, aşa că Janet a luat măsuri şi la bucătărie, insistând pe proteine slabe, legume şi sucuri detoxifiante.

Janet Jackson a avut dintotdeauna probleme cu greutatea

Nu este prima dată când Janet trece de la categoria grea la cea de muscă, căci oscilaţiile de greutate par a fi un sport olimpic pentru superba divă de culoare. Înainte de a rămâne însărcinată, Janet mai trecuse o dată printr-o transformare spectaculoasă, peste noapte, iar specialiştii în domeniu spun că lucrul acesta n-are legătură cu sportul şi dieta, ci cu nişte pastile miraculoase, care ar ajuta organismul să devină foarte eficient în arderea grăsimilor. Nu ştim cât de bine fac ele organismului pe termen lung, dar cei care le-au testat susţin că metabolismul lor a devenit mai rapid cu 90%, iar asta i-a ajutat să scape de 15 kg, în doar o lună!

Să fie bisturiul, să fie aceste pastile dubioase pentru slăbit sau să fie o dietă cinstită? Cert este că Janet este mai suplă ca niciodată şi arată cu zece ani mai tânără, aşa că, orice-ar fi, vrem şi noi...Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg