Cum a slăbit Ozana Barabancea peste 40 de kilograme: "Aveam 114 kg când am urcat pe masa de operaţie"

16 februarie, 2018
ozana jpeg

A slăbit spectaculos în ultimele 7 luni şi jumătate, asta după ce a luat o hotărâre care i-a schimbat radical viaţa - şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului care a reprezentat un nou început pentru vedeta TV. Ozana Balabancea este acum un alt om, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic.

A slăbit peste 40 de kilograme.

Solista nu încetează să-şi uimească fanii cu transformarea care este de-a dreptul spectaculoasă. Timp de mai mulţi ani s-a luptat cu kilogramele în plus, iar acum arată ca trasă prin inel, mai slabă cu fiecare zi care trece. A reuşit să piardă pentru 40 de kilograme de când a urcat pe masa de operaţie, iar ăsta este rezultatul unei vieţi disciplinate din punct de vedere alimentar, dar şi al unei schimbări mentale. Într-un interviu pentru Xtra Night Show, Ozana a vorbit despre cum a luat decizia de a se opera, dar şi viaţa ei de după operaţia de micşorare a stomacului şi şocul de a se vedea slabă. "Mi-a fost foarte greu să mă mişc, fiind foarte grasă, oboseam foarte repede. Nu a fost o decizie simplă, dar sunt cu totul şi cu totul alt om şi tot ceea ce fac eu acum este în funcţie de această operaţie. Sunt conştientă că nu pot să greşesc pentru că poate fi fatal."

Desigur, aşa cum spune şi ea, i-au trebuit aproape 3 luni pentru a se convinge singură că trebuie să se opereze, fiind susţinută şi de cei doi copii ai săi. Dar chiar şi aşa, după ce a coborât de pe masa de operaţia a început adevărata aventură a sa: "Trebuie să mănânc numai lucruri proapete şi puţine alimente la o masă - 3 alimente este suficient. După operaţie am mâncat 10 zile lichide. Nu mi-e foame, mi-au tăiat centrii foamei, dar nu poate să-mi taie nimeni centrii poftei. Şi dacă poftesc ce nu am voie, organismul îmi răspunde imediat. Mi-am dat seama că trebuie să mă hrănesc, nu să mănânc de dragul de a mânca şi asta este într-adevăr un lucru mai puţin plăcut pentru că nu mai ies la chermeze şi grătare cu prietenii, m-am cam izolat. Nu mănânc între mese, ci din 5 în 5 ore."

image

Disciplina este răspunsul la acest rezultat spectaculos, o siluetă de nerecunoscut în aproape 8 luni de la operaţie şi peste 40 de kilograme care au dispărut, la fel şi stratul de grăsime care a lăsat la vedere o talie conturată şi nişte picioare subţiri. Ozana a povestit şi cum a început să se îngraşe, admiţând că nu se mai simţea bine în corpul ei: "Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conştientă de faptul că îmi fac rău şi s-a întâmplat să iau proporţii. Şi dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor şi te şi uram la momentul ăla. Şi atunci am zic că trebuie să fac ceva, dar mă simţeam sufocată. Am ţinut cură de slăbire şi ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrăşat şi mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat şi am zis stop joc, hai să ne operăm."

Acum a început să facă şi sport şi încă nu se poate recunoaşte şi nu se poate obişnuit cu noua siluetă atunci când se priveşte în oglindă. "Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit şi am 73,2 kg, iar pe masa de operaţie am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aş fi crezut vreodată. Mi-am dat seama că încă mă simt grasă şi trebuie să îmi scot din cap senzaţia asta de om gras.  Cobor greu, urc greu scările, încă am senzaşia de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg