Cum ar fi agresat-o Tavi Colen pe Minodora într-o cameră de hotel. Episodul şocant confirmat de Alin Oprea, fostul său coleg din Talisman

6 august, 2021
1 fotojet 1 jpg jpeg

Alin Oprea, fostul coleg de trupă al lui Tavi Colen a confirmat veridicitatea zvonurilor cum că Minodora ar fi trăit un episod traumatizant în urmă cu 24 de ani, când Colen a încercat să o abuzeze într-o cameră de hotel.

Cu toate acestea, protagoniştii neagă vehement că una ca asta s-ar fi întâmplat. Totul a pornit după mărturisirea făcută de o femeie publicaţiei Cancan: „Tavi Colen a hărţuit-o sexual pe Minodora. Aceasta a vrut să-l reclame pentru ”tentativă de viol”, dar Alin Oprea a convins-o să nu o facă. În anul 1997, trupa Talisman a susţinut un frumos concert în Reşiţa şi au fost cazaţi în hotelul unde eram eu recepţioneră.

După eveniment, băieţii au petrecut câteva ore la terasa hotelului unde cânta la acea vreme o tânără foarte frumoasă şi talentată din localitate, Minodora (viitoarea vedetă de astăzi). Alin şi Tavi au fost foarte plăcut impresionaţi de talentul şi frumuseţea fetei, iar, după ce aceasta şi-a încheiat recitalul, au dorit să o felicite.

Tavi a insistat să mai rămână cu ei la un ”suc”, însă Minodora a invocat faptul că este cu mama ei şi că trebuie să plece împreună acasă. După câteva tratative joviale, Tavi a reuşit să o convingă pe mama Minodorei să plece acasă, aceasta având încrederea că o lasă pe mâini bune.

La foarte scurt timp, Tavi a rugat-o pe Minodora să urce cu el până în camera de hotel, sub pretextul de a-l ajuta să-şi facă bagajul pentru plecare. La scurt timp au început să se audă ţipete disperate de ajutor din acea cameră, iar Alin a ţâşnit ca din puşcă pe scări să vadă ce se întâmplă.

Când Minodora a coborât sprijinită de Alin din camera lui Tavi, avea blugii rupţi, părul răvăşit şi prezenta semne de hărţuire. Ea plângea şi-i tot spunea lui Alin că Tavi a încercat să o violeze şi că ea în acel moment merge la poliţie să-l reclame pentru tentativă de viol.

Alin o calma, o liniştea, i-a promis că o duce personal acasă. Cred că au stat împreună mai mult de două ore până când Alin a reuşit să o mai calmeze şi s-o facă să zâmbească, apoi tânăra a plecat acasă cu un taxi. Tot ce vă povestesc a fost văzut şi auzit de zeci pe persoane de pe terasa hotelului şi sunt convinsă că atât Alin Oprea, cât şi Minodora pot confirma acest adevăr”, a declarat sursa pentru Cancan.ro.

Alin Oprea a confirmat existenţa episodului şocant al tentativei de viol şi a făcut primele declaraţii pentru publicaţia menţionată: „Nu vreau să fac rău nimănui, dar, din păcate, adevărul este că s-a întâmplat acest episod. Am intervenit eu şi am reuşit cu greu să aplanez. Mai mult chiar nu vreau să comentez. Ştiu mult prea multe despre fostul meu coleg, dar am hotărât să îngrop totul în cutia mea cu amintiri şi să o ţin încuiată”, a spus Alin Oprea.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg