Cum arată actorii din Love Story, după 45 de ani

3 februarie, 2016
Ali MacGraw jpeg

Au trecut 45 de ani de la lansarea acelui film de dragoste iconic: Love Story (1970), cu Ali MacGraw şi Ryan O'Neal în rolurile principale.

Ali McGraw şi Ryan O’Neal, în "Love Story" (1970)

image

Astăzi, veteranii actori s-au reunit în cadrul unei vizite la Unversitatea Harvard, în campusul căreia s-au filmat multe scene din această producţie. Mai mult, cei doi şi-au făcut apariţia în campus într-o maşină decapotabilă veche, similară celei pe care au folosit-o în Love Story.

Cei doi au făcut această vizită cu prilejul campaniei de promovare a unei piese de teatru în care joacă, din nou, împreună, Love Letters. Este povestea unui bărbat şi a unei femei care ţin legătura, timp de 50 de ani, prin intermediul scrisorilor.

Ryan O'Neal şi Ali MacGraw, astăzi

Actorii au stat de vorbă cu studenţii de la Harvard

Cei doi au sosit într-o decapotabilă de epocă

O'Neal (74) şi MacGraw (76) au stat de vorbă cu studenţii, iar Ali MacGraw a mărturisit că a renunţat la actorie în anii care au urmat apariţiei în celebrul film, mai ales din cauza luptei cu dependenţa de alcool şi de… sex.

La rândul său, O'Neal a dezvăluit că, la fel ca în film, cancerul a făcut parte din viaţa sa, actorul fiind diagnosticat recent cu leucemie, boală care este acum în remisie.

În

, film nominalizat la şapte premii Oscar, O'Neal a jucat rolul unei student la Harvard, provenit dintr-o familie bogată, care se căsătoreşte cu o colegă, în ciuda nemulţumirii familiei sale. Sfârşitul poveştii este, însă, unul tragic: fata se îmbolnăveşte de leucemie şi moare.

Foto: AP