Cum arată acum Carmen Avram, de când a lăsat jurnalismul și este europarlamentar

16 iunie, 2022

A moderat una dintre cele mai bune emisiuni de anchete din mass media autohtonă, dar a dat micul ecran pe tribuna parlamentară.

Carmen Avram europarlamentar jurnalist In premiera Antena 3 (7) jpg

După ani de zile de jurnalism greu, făcut pe teren, prin ploaie și vânt la propriu, cu transmisiuni în direct din cele mai fierbinți puncte, chiar și de pe front, jurnalista Carmen Avram a lăsat presa pentru politică, adică pentru fix tabăra pe care o arăta cu degetul pentru neajunsurile din societatea românească.

După ani de zile de anchete bine documentate, realizate în cadrul emisiunii „România, te iubesc!“ de la Pro TV și apoi, cu o parte din echipă strămutată la Antena 3, pentru „În premieră“, Carmen Avram s-a gândit poate că nu e de-ajuns doar să arăți lumii dedesubturile afacerilor publice și corupția de pe fiecare palier al vieții sociale, ci trebuie să te implici și să fii „un om din interior“, dacă vrei cu adevărat să schimbi ceva.

Acum, din postura de europarlamentar, Carmen Avram a prins o nouă voce și încearcă să atragă atenția asupra problemelor folosind o altă tribună și un alt unghi de abordare.

Dar Carmen Avram a suferit și o puternică transformare de imagine, nu doar de rol. Încă de când și-a anunțat plecarea de la Antena 3, jurnalista a slăbit enorm și și-a schimbat și look-ul, renunțând la tunsoarea asimetrică pentru un bob cu părul lăsat cârlionțat, natural, și la culoarea castanie pentru un blond deschis, platinat.

Cu o siluetă pe care n-a mai avut-o de ani buni, dar cu același tonus și aceeași voce inconfundabilă, Carmen Avram pare aceeași, chiar dacă... nu mai este. Ascultând-o, însă, cum vorbește în Parlamentul European, și urmărindu-i discursul și modulația vocii, avem un deja-vu al voice over-ului de pe materialele video ale echipei sale de la „În premieră“, cu care a adunat multe premii jurnalistice. Ce faine vremuri!

FOTO: Facebook, capturi videoRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg