Cum arată acum copiii din "Dădaca"?

18 februarie, 2016
4 the nanny 122479323455 jpeg jpeg

Distribuţia serialului "The Nanny" în vremurile de glorie...

N-ai cum să nu-ţi aminteşti de serialul cu Fran Drescher, filmat între 1993 şi 1999, nominalizat la două Globuri de Aur. Iată-i pe cei trei copiii ai stăpânului casei, ajunşi la maturitate...

Benjamin a abandonat actoria.

Benjamin Salisbury alias Brighton Sheffield (primul din stânga în poza de grup) a absolvit American University, cu o diplomă în jurnalismul de televiziune. Din păcate, însă, cariera lui actoricească nu a continuat aşa cum ar fi visat, poate. După succesul serialului de comedie, Benjamin a mai apărut în serialul "Numb3rs" şi într-un scurtmetraj, "On the Brink", în 2006. Şi cam asta a fost... Fostul actor în vârstă de 35 de ani a fost căsătorit cu Kelly Murkey între 2006 şi 20013, un mariaj din care au rezlutat doi copii.

Madeline a jucat şi în alte seriale de succes.

Madeline Zima alias Grace Sheffield (dreapta jos în poza de grup) a rămas în breaslă şi chiar a făcut-o cu succes. După "Dădaca" ea a apărut şi în alte seriale de succes precum "Gilmore Girls", "7th Heaven", "Californication" şi "The Vampire Diaries". În vârstă de 30 de ani, ea joacă în continuare. Trăieşte în Santa Clarita, California şi este cât se poate de discretă cu viaţa personală.

Nicholle e cunoscută şi pentru rolul din "Beethoven".

Nicholle Tom alias Margaret Sheffield ( a doua la stânga în poza de grup) este pentru unii cea mai de succes dintre cei trei copii - asta şi pentru că a avut numeroase apariţii după serialul "Dădaca". Ba mai mult, a reuşit să se identifice în memoria publicului cu un alt personaj, cel din seria "Beethoven". Au urmat apariţi în "Panic" şi în numeroase seriale, precum "Justice League", "Superman" şi "Castle". În vârstă de 37 de ani, Nicholle e necăsătorită. Dar interesant e că are o soră mai mare, Heather Tom, cunoscută pentru rolul Victoriei Newman din "Tânăr şi neliniştit". O familie cu succes în serialele de televiziune!

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg