Cum arată acum eroii din „Nemuritorul“ şi „Renegatul“?

22 octombrie, 2014
lorenzo lamas1  opt jpeg

În anii ’90, urmăream cu sufletul la gură aventurile lui Duncan MacLeod, membru al unei rase de Nemuritori care puteau fi ucişi doar prin decapitare cu sabia. "There can be only one", spunea cel care-i dădea viaţă Nemuritorului, fermecătorul actorul

În anii ’90, urmăream cu sufletul la gură aventurile lui Duncan MacLeod, membru al unei rase de Nemuritori care puteau fi ucişi doar prin decapitare cu sabia.

"There can be only one", spunea cel care-i dădea viaţă Nemuritorului, fermecătorul actorul englez Adrian Paul, acum în vârstă de 55 de ani. Tot în aceiaşi ani ’90, ofiţerul de poliţie Reno Raines lupta cu corupţia, însă totul se întorcea împotriva lui, devenind un renegat. „An outlaw hunting outlaws, a bounty hunter - a renegade!“, anunţa genericul de început al serialului de acţiune, în care vedeam un Lorenzo Lamas cu motocicletă, plete şi look de rock star. Astăzi, actorul american are 56 de ani şi aproape că nu se mai ştie nimic despre el. Ca şi despre rivalul Adrian Paul.

Interesant este că cei doi foşti eroi de acţiune arată cam la fel, zilele acestea, tunşi scurt, corespunzător, şi destul de în formă pentru vârsta lor.

Lorenzo Lamas, de exemplu, a avut ceva mai multă activitate pe plan personal, căci actorul a trecut, de-a lungul anilor, prin nu mai puţin de cinci căsnicii. Ultima dată, Renegatul s-a căsătorit cu Shawna Craig, o femeie mai tânără decât fiica lui cea mare, actorul având nu mai puţin de şase copii. Poate de aceea Lorenzo şi-a şi anunţat falimentul, anul acesta. Cu atâtea pensii alimentare de plătit…

image

De cealaltă parte, chiar dacă a murit profesional, Adrian Paul a fost mai constant pe plan personal, cu un singur mariaj, între 1990-1997, şi o relaţie îndelungată cu Alexandra Tonelli, mama celor doi copii ai săi. Chiar dacă nu şi-a mai găsit un loc bun în lumea filmului, Paul are satisfacţia de a se fi dedicat actelor de caritate, fondând încă din 1997 organizaţia The Peace Fund.

image
image


Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg