Cum arată acum familia bărbatului care a născut: Thomas Beatie a mai adus încă doi copii pe lume după prima sarcină, iar pe al patrulea copil l-a născut, în sfârşit, soţia!

17 februarie, 2021
1 beatie 5 jpg jpeg

Când e vorba despre familii inedite şi poveşti şocante, Thomas Beatie este în top. Povestea sa şi a familiei lui a făcut înconjurul lumii atunci când a devenit primul bărbat... însărcinat. Dar de atunci Thomas nu s-a oprit: a născut trei copii!

Privind imaginile cu familia lui Thomas, totul pare cât se poate de frumos şi normal. Mai sus, Thomas, soţia lui şi cei patru copii ai lor zâmbeau fericiţi, bucurându-se de Crăciunul anului trecut. Pare o imagine a familiei... tradiţionale. Dar nu e. Este cât se poate de departe de ideea de tradiţional, pentru că în această familie, trei dintre copii au fost născuţi de tată!

beatie 2 jpg jpeg

Originar din Honolulu, Thomas Beatie a şocat întreaga lume în 2008 atunci când a apărut la Oprah Winfrey Show, afişând o burtă... nu de bere, ci de sarcină. Beatie a născut primul său copil, o fiică pe nume Susan, pe 29 iunie 2008. Iar luna umătoare, el şi fiica lui împărţeau coperta revistei People cu Barack Obama, care pe atunci candida la preşedinţie. Şocanta poveste i-a atras lui Thomas un val enorm de critici şi asta pentru că, de fapt, el nu se născuse bărbat. Beatie s-a născut femeie, dar spune că a început să se simtă băiat când avea zece ani. În martie 2002, a trecut printr-o operaţie de schimbare de sex pentru a deveni bărbat, o operaţie care a implicat şi dubla mastectomie - dar şi-a păstrat organele reproductive feminine. Aşa au fost posibile cele trei sarcini după ce Beatie s-a căsătorit cu Nancy Gillespie în Hawaii pe 5 februarie 2003 - pe perioada sarcinilor, el suspendând tratamentul cu testosteron. Alegerea extrem de discutată a cuplului a fost explicată firesc de Thomas: soţia lui era infertilă, aşa că a hotărât să poarte el sarcinile, apelând la un donator de spermă şi inseminare artificială. El a născut al doilea copil, un fiu, în iunie 2009, şi al treilea copil, tot un băiat, în iulie 2010.

beatie 1 jpg jpeg
beatie 3 jpg jpeg

Căsnicia nu a durat, însă, cei doi înaintând actele de divorţ în 2012. Un divorţ greu, pentru că primul judecător care s-a ocupat de caz a decis că, deoarece Beatie născuse copiii familiei, atunci el era legal femeie, aşadar mariajul lor nu era recunoscut în statul Arizona, acolo unde se depuseseră actele de divorţ. Abia în 2014, după o lungă luptă în justiţie, Curtea din Arizona a decis că mariajul lor era valid şi astfel au putut divorţa, Thomas primind custodia copiilor. Ulterior, el şi-a refăcut viaţa - s-a căsătorit cu Amber, femeia pe care o vedem acum alături de el în fotografiile de familie şi care a avut şansa de a fi mamă alături de... competitivul Thomas. După şase ani de încercări, Amber a rămas, în cele din urmă, însărcinată, aducând pe lume cel de-al patrulea copil al familiei, un fiu pe nume Jackson. 

beatie 6 jpg jpeg
beatie 4 jpg jpeg

Foto: Twitter, InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg