Cum arată acum fosta divă din ”Salvați de clopoțel”? Tiffani Amber Thiessen împlinește 50 de ani

3 octombrie, 2023

Peste unele femei, timpul chiar nu trece. Una dintre acestea este frumoasa brunetă Tiffani Amber Thiessen, care făcea furori în anii 90 cu rolul său ”Kelly”, din ”Salvați de clopoțel”.

Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg

În afară de câteva riduri foarte fine în jurul ochilor, mai nimic nu s-a schimbat la fizicul superbei doamne, aflată acum în prag de 50 de ani, familistă cu doi copii și un soț iubitor.

Tiffani Amber Thiessen, Getty (8) jpg

Tiffani Amber Thiessen se bucură de viață, de mâncare, de un vin bun, însă are un secret pentru această tinerețe fără de bătrânețe. Bine, este mult spus secret, căci actrița le-a dezvăluit urmăritorilor săi ritualul său de longevitate și sănătate la care apelează frecvent. Este vorba de scufundările în apă înghețată, asistate și însoțite obligatoriu de exerciții de respirație specifice.

Se vede treaba că acest ritual face minuni, căci superba brunetă arată aproape identic ca-n tinerețe.

Uluitor, însă această femeie va împlini 50 de ani în ianuarie, anul viitor. Și spre deosebire de marea majoritate a starurilor de la Hollywood, Tiffani Amber Thiessen nu are intervenții estetice. Tenul său este impecabil.

Mai mult, orice schimbare naturală apărută pe corpul său a fost bine primită: ”Mă bucur de fiecare rid al meu, sunt dovada că-mi trăiesc viața”, spune bruneta, cu un optimism debordant, în cel mai recent interviu acordat exclusiv PageSix Lifestyle.

”Nu e o întâmplare că se numesc riduri de râs. Bine, unele sunt și de la plâns, însă nu ai ce face! Asta este viața, cu bune și rele. Sunt ridurile mele, eu le-am câștigat”, spune cu umorul care o caracterizează Tiffani Amber Thiessen, o femeie adorabilă, care pare că a înțeles atât de bine algoritmul vieții. O ia așa cum vine, cu foarte multă recunoștință. Iar acest stil de viață sănătos, această igienă mentală iată că i se vede pe chip!

Oamenii fericiți, mulțumiți și recunoscători strălucesc! O lecție de viață predă și  Tiffani Amber Thiessen, fără să vrea!

Actrița își adoră familia, iar copiii săi sunt cea mai bună motivație pentru a trăi frumos: fiica, Harper, în vârstă de 13 ani, și fiul, Holt, în vârstă de 8 ani.

 Tiffani Amber Thiessen a devenit celebră cu rolul său Kelly Kapowski din ”Salvați de clopoțel”. Actrița recunoaște că vrea să fie un exemplu pentru copiii săi, de aceea se acceptă așa cum este: ”Nu vreau să mă vadă copiii speriată de faptul că împlinesc 50 de ani. 

Vedeta „90210” își promovează în prezent cea de-a doua carte de bucate, „Here We Go Again: Recipes and Inspiration to Level Up Your Leftovers”, care este plină de idei și rețete pentru a reutiliza alimentele rămase.

Thiessen spune că a crescut folosind resturi alimentare pentru că „părinții mei aveau un buget limitat, iar mama mea a fost cu adevărat cea care mi-a arătat cum să salvez mâncarea pe parcursul săptămânii”.

Ea spune că există două motive pentru care fanii vor adora conceptul noii ei cărți: bugetul și sustenabiliatea.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg