Cum arată acum fraţii şi surorile Madonnei - sunt atât de diferiţi de celebra artistă, iar unii au poveşti de viaţă şocante

17 ianuarie, 2022
1 madonna deschidere jpg jpeg

Madonna Louise Ciccone s-a născut în Bay City, Michigan într-o familie numeroasă, dar azi nu mai este deloc văzută alături de fraţii şi surorile ei

Imaginile cu diva alături de rudele ei sunt extrem de rare. Madonna a crescut alături de fraţii ei mai mari, Anthony, Martin şi Christopher şi surorile Jennifer, Melanie şi Paula. Iar fiecare a avut un drum în viaţă cu totul aparte. Christopher Ciccone, bunăoară, are 61 de ani azi şi s-a reprofilat după conflictul cu celebra lui soră, care l-a îndepărtat de ea. Christopher este acum designer de interior, deşi pornise în viaţă alături de Madonnna, ca dansator, coregraf şi coordonator al turneelor ei. Cei doi au ajuns, însă, să nu se mai înţeleagă, Madonna refuzând, la un moment dat să îl mai angajeze în echipa ei - iar după ruptură, Christopher (foto jos) a publicat o carte de memorii, Life with My Sister, Madonna, în 2008. Din fericire, după 18 ani de relaţie extrem de tensiunată, cei doi s-au împăcat.

3 christopher ciccone jpg jpeg

Şocant este, însă, destinul lui Anthony Ciccone (foto jos), oaia neagră a familiei, care nu a putut învinge alcoolismul, ajungând să trăiască mai bine de şapte ani pe străzi. Anthony a şi acuzat-o public pe Madonna că, în ciuda averii ei impresionante, l-a abandonat - dar artista a susţinut că s-a oferit în zadar de mai multe ori să-l ajute. Ani la rând Anthony a dormit sub un pod într-o mică localitate din Michigan, chiar şi când temperaturile erau foarte mici. În 2013, a şi fost arestat în urma unui incident în care sa luat la bătaie cu poliţiştii. Abia în 2017 s-a produs reconcilierea lui cu familia, care i-a întins o mână de ajutor fermă atunci când s-a aflat că, din cauza alcoolului şi a condiţiilor foarte proaste de viaţă, era la un pas de moarte.

2 anthony ciccone jpg jpeg
stanga
dreapta
2 anthony ciccone jpg jpeg
3 christopher ciccone jpg jpeg
1 madonna deschidere jpg jpeg
5 melanie 1 jpg jpeg
6 melanie 2 jpg jpeg
7 melanie 3 jpg jpeg

Melanie Ciccone (foto jos) a fost văzută cel mai recent în apropierea Madonnei - în 2019, apărea şi ea la o rugăciune de grup a artistei înainte de începerea unui spectacol din cadrul turneului Madame X. În vârstă de 59 de ani, Melanie este de profesie designer textil. "Nimeni nu ştie mai bine decât ea cum este să supravieţuieşti în familia noastră toxică şi destrămată din Michigan. Mare lucru să ieşi întreg la minte, fără probleme cu alcoolul", a spus atunci Madonna. Interesant este că Melanie este căsătorită de 34 de ani cu Jo Henry, un valoros instrumentist şi compozitor, care a colaborat cu Madonna. "Soţul ei  este incredibil de talentat. Am scris multe cântece cu el şi este mereu o plăcere şi o onoare să colaborez cu el", a declarat artista (]n imaginea de deschidere, Jennifer este ultima de la stânga la dreapta, celelalte fiind Jennifer şi Paula).

Foto: Profimedia, Instagram

7 melanie 3 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg