Cum arată acum fraţii şi surorile Madonnei - sunt atât de diferiţi de celebra artistă, iar unii au poveşti de viaţă şocante

17 ianuarie, 2022
1 madonna deschidere jpg jpeg

Madonna Louise Ciccone s-a născut în Bay City, Michigan într-o familie numeroasă, dar azi nu mai este deloc văzută alături de fraţii şi surorile ei

Imaginile cu diva alături de rudele ei sunt extrem de rare. Madonna a crescut alături de fraţii ei mai mari, Anthony, Martin şi Christopher şi surorile Jennifer, Melanie şi Paula. Iar fiecare a avut un drum în viaţă cu totul aparte. Christopher Ciccone, bunăoară, are 61 de ani azi şi s-a reprofilat după conflictul cu celebra lui soră, care l-a îndepărtat de ea. Christopher este acum designer de interior, deşi pornise în viaţă alături de Madonnna, ca dansator, coregraf şi coordonator al turneelor ei. Cei doi au ajuns, însă, să nu se mai înţeleagă, Madonna refuzând, la un moment dat să îl mai angajeze în echipa ei - iar după ruptură, Christopher (foto jos) a publicat o carte de memorii, Life with My Sister, Madonna, în 2008. Din fericire, după 18 ani de relaţie extrem de tensiunată, cei doi s-au împăcat.

3 christopher ciccone jpg jpeg

Şocant este, însă, destinul lui Anthony Ciccone (foto jos), oaia neagră a familiei, care nu a putut învinge alcoolismul, ajungând să trăiască mai bine de şapte ani pe străzi. Anthony a şi acuzat-o public pe Madonna că, în ciuda averii ei impresionante, l-a abandonat - dar artista a susţinut că s-a oferit în zadar de mai multe ori să-l ajute. Ani la rând Anthony a dormit sub un pod într-o mică localitate din Michigan, chiar şi când temperaturile erau foarte mici. În 2013, a şi fost arestat în urma unui incident în care sa luat la bătaie cu poliţiştii. Abia în 2017 s-a produs reconcilierea lui cu familia, care i-a întins o mână de ajutor fermă atunci când s-a aflat că, din cauza alcoolului şi a condiţiilor foarte proaste de viaţă, era la un pas de moarte.

2 anthony ciccone jpg jpeg

Melanie Ciccone (foto jos) a fost văzută cel mai recent în apropierea Madonnei - în 2019, apărea şi ea la o rugăciune de grup a artistei înainte de începerea unui spectacol din cadrul turneului Madame X. În vârstă de 59 de ani, Melanie este de profesie designer textil. "Nimeni nu ştie mai bine decât ea cum este să supravieţuieşti în familia noastră toxică şi destrămată din Michigan. Mare lucru să ieşi întreg la minte, fără probleme cu alcoolul", a spus atunci Madonna. Interesant este că Melanie este căsătorită de 34 de ani cu Jo Henry, un valoros instrumentist şi compozitor, care a colaborat cu Madonna. "Soţul ei  este incredibil de talentat. Am scris multe cântece cu el şi este mereu o plăcere şi o onoare să colaborez cu el", a declarat artista (]n imaginea de deschidere, Jennifer este ultima de la stânga la dreapta, celelalte fiind Jennifer şi Paula).

Foto: Profimedia, Instagram

7 melanie 3 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg