Cum arată acum Gabriela Sabatini, fostul sex simbol al tenisului mondial?

5 aprilie, 2016
gabriela jpeg

Gabriela, când era încă în activitate

Înainte de Maria Sharapova sau Ana Ivanovic a fost ea, argentinianca brunetă cu ochi verzi şi trup de supermodel. Este vorba despre Gabriela Sabatini, cea care, la începutul anilor ’90, încerca să spargă monopolul celor două campioane ale momentului în tenis, Monica Seleş şi Steffi Graff. Chiar dacă bruneta a fost nevoită să se mulţumească doar cu locul trei în lume, din punct de vedere ale sex appealului, era lider incontestabil.

image

Gabriela s-a lăsat de tenis la doar 26 de ani. Avea 27 de titluri cucerite, dar un singur titlu de Mare Şlem (US Open, 1990). La zece ani după retragere, argentinianca a anunţat că a luat această decizie din cauza unor ameninţări cu răpirea, care au determinat-o să-şi trăiască viaţa în linişte, departe de lumina reflectoarelor.

Sabatini, născută în Argentina, dar cu origini italiene, a ajuns acum la vârsta de 45 de ani şi-şi împarte viaţa între locuinţele din Buenos Aires şi Boca Raton, Florida. Chiar dacă arată cât se poate de în formă la vârsta ei, Gabriela nu este implicată în nicio relaţie.

Gabriela Sabatini arată senzaţional şi la 45 de ani

Bruneta nu s-a căsătorit şi nu are nici copii

De-a lungul timpului, fosta sportivă de top s-a iubit cu nume mai mult sau mai puţin cunoscute, unele chiar surprinzătoare, printre care Leo Montero, Howard Carpendale, Ricky Martin, Michael Bolton, Henri Leconte, Mickey Rourke, Frank Unkelbach, Donald Trump, Prinţul Albert de Monaco sau Guillermo Roldan.

Citeşte mai multe despre Gabriela aici: adev.ro/o5566cRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg