Cum arată acum mezina lui Marcel Pavel

11 aprilie, 2016
Iuvenalia, fetita lui Marcel Pavel jpeg

Fetiţa artistului, atât de dorită de întreaga familie, creşte văzând cu ochii. Uite cum s-a transformat în ultimul timp!

Iuvenalia, fetiţa lui Marcel Pavel , are 2 ani şi jumătate.

Am avut ocazia să o fotografiem de primul ei Crăciun, în 2014. Era doar un bebeluş, care a adus un plus de bucurie în casa lui Marcel Pavel şi a soţiei sale, Violeta, care până atunci aveau casa plină de băieţi. De altfel, şi cei doi fii ai artistului, Richard (21) şi Sasha (18), s-au bucurat de venirea pe lume a Iuvenaliei.

Acum, micuţa are doi ani şi jumătate şi e foarte activă. Tatăl ei a surprins-o în timp ce era la joacă şi se căţăra cu o dezinvoltură uluitoare pe plasa amplasată la locul de joacă. Şi, deşi părinţii şi-ar dori-o poate balerină ori cântăreaţă, pe măsura carierelor lor, fetiţa le demonstrează încă de pe acum că are în minte alternative serioase.

     

image image

„Iuvenalia, fetiţa mea, dă semne promiţătoare! Deja am început să «operăm» pe computer, dar ne pricepem şi la... alpinism“, a scris celebrul ei tată pe contul lui de socializare, postând câteva instantanee elocvente.

image

Violeta şi Marcel Pavel sunt căsătoriţi de peste 23 de ani şi au trei copii: pe Richard (21), Sasha (18) şi Iuvenalia (2 ani şi jumătate). Când Violeta a rămas însărcinată în 2012, toată familia a fost surprinsă: "Sarcina a fost o surpriză totală, pentru că am şi o anumită vârstă, am luat şi măsuri severe de protecţie...", a spus ea la acea vreme. "Pentru mine n-a fost o surpriză, a fost un şoc. Cine se gândea că la vârsta mea voi mai avea o fetiţă?", a spus şi Marcel Pavel, care ne-a mărturisit că îşi dorea de mulţi ani să fie şi tată de fetiţă.

Marcel Pavel şi soţia sa, Violeta.Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE