Cum arată acum Nick Nolte. Era unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood

9 februarie, 2018
Nick Nolte 1 jpeg

Este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, dar şi unul cu o viaţă destul de controversată.  Americanul s-a făcut remarcat încă din 1976 când a jucat într-un film care a constituit o rampă de lansare pentru el - „Rich Man, Poor Man”.  De atunci a prins lipici la public, dar şi la regizori şi a fost distribuit în peste 40 de filme în care a jucat alături de alţi actori şi actriţe celebre precum Barbra Streisand, Eddie Murphy sau Robert De Niro.

Era unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood.

Nominalizat de 3 ori la Premiile Oscar, cariera de succes a actorului a fost umbrită adesea de excesele din viaţa personală, cum ar fi consumul excesiv de alcool. La cei 77 de ani ai săi, actorul este acum de nerecunoscut, transformându-se dintr-un bărbat fatal în unul care poate fi confundat cu uşurinţă cu un cerşetor.

A ajuns să arate ca un cerşetor.

Şi-a lăsat părul lung şi barba mare şi mai mereu iese neîngrijit pe stradă, semn că nu prea îi pasă de felul în care arată. Nici necazurile nu s-au ţinut departe de el, căci consumul băuturilor alcoolice i-a creat mari probleme şi a adus în atenţia publică o altă faţă a lui. De câţiva ani, starul continuă să-şi uimească fanii cu apariţiile şocante, ajungând să arate ca un om al străzii, semn că alcoolul şi drogurile nu fac casă bună cu faima.

Aşa arăta acum 25 de ani.

Să nu uităm că în 2002, o fotografie cu Nick într-o stare deplorabilă făcea înconjurul Internetului, actorul fiind prins sub influenţa băuturilor alcoolice la volan şi arestat.  A avut grave probleme cu alcoolul şi chiar s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, şi din păcate, spre deosebire de alţi colegi de breaslă de aceeaşi vârstă, tercerea anilor şi-au pus puternic amprenta pe chipul lui.

Nick este de nerecunoscut la 77 de ani.

Cele mai noi fotografii cu el, surprinse în Malibu, ne prezintă un Nick de nerecunoscut, bătrân şi răvăşit, îmbrăcat în haine murdare, cu cu aspect fizic jalnic. Asta este dovada că un bărbat superb care frângea inimile femeilor a ajuns să arate ca un bătrân senil pe care mulţi l-ar ocoli pe stradă.

Foto: Hepta, Cinemagia



Recente pe Ok! Magazine

Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg