Cum arată acum Selma Blair. Ajutorul neaşteptat primit de actriţa care suferă de scleroză multiplă

21 ianuarie, 2022
5 selma5 jpg jpeg

Selma Blair a fost văzută la o plimbare în LA la începutul acestei săptămâni. Actriţa radia şi arată mai bine ca niciodată, semn că starea ei s-a îmbunătăţit simţitor.

Actriţa a fost fotografiată în timp ce savura o cafea pe o stradă din California şi se afla alături de câinele ei de serviciu, Scout .

3 selma3 jpg jpeg

Blair l-a adăugat familiei sale pe adorabilul patruped pentru a o ajuta în lupta cu scleroza multiplă, un diagnostic pe care l-a primit în 2018.

O sursă a vorbit anterior pentru OK! despre experienţa lui Blair cu boala degenerativă imprevizibilă, numind situaţia „ înfricoşătoare, pentru că pentru o perioadă lungă de timp, doctorul nu ştia ce era în neregulă cu ea şi ajunsese la punctul în care cu greu putea să vorbească sau să meargă”.

„Când în cele din urmă şi-au dat seama că este SM, Selma a fost devastată pentru că i s-a spus că nu există nici un tratament”. Totuşi, după un transplant invaziv de celule stem în 2019 şi sedinţe de chimioterapie, Blair a intrat în remisie şi a făcut îmbunătăţiri majore în vorbire şi mişcare.

Actriţa a făcut mai multe progrese ca niciodată cu ajutorul minunatului câine de serviciu, care a absolvit cursul chiar luna trecută.

Ea a împărtăşit pe o reţea de socializare la acea vreme modul în care Scout îi este de folos: „Mă ajută cu unele obstacole personale”, a mărturisit ea. De asemenea, Blair a profitat de ocazie pentru a le cere fanilor să „zâmbească” puiului ei dacă sunt văzuţi în public. „Îmi construiesc rezistenţa şi coordonarea cu ajutorul acestui câine dresat. Sunt încântată de această perioadă, încerc să mă concentrez şi să ies mai mult din casă”.Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE