Cum arată acum Selma Blair. Ajutorul neaşteptat primit de actriţa care suferă de scleroză multiplă

21 ianuarie, 2022
5 selma5 jpg jpeg

Selma Blair a fost văzută la o plimbare în LA la începutul acestei săptămâni. Actriţa radia şi arată mai bine ca niciodată, semn că starea ei s-a îmbunătăţit simţitor.

Actriţa a fost fotografiată în timp ce savura o cafea pe o stradă din California şi se afla alături de câinele ei de serviciu, Scout .

3 selma3 jpg jpeg

Blair l-a adăugat familiei sale pe adorabilul patruped pentru a o ajuta în lupta cu scleroza multiplă, un diagnostic pe care l-a primit în 2018.

stanga
dreapta
1 selma1 jpg jpeg
2 selma2 jpg jpeg
3 selma3 jpg jpeg
4 selma4 jpg jpeg
5 selma5 jpg jpeg

O sursă a vorbit anterior pentru OK! despre experienţa lui Blair cu boala degenerativă imprevizibilă, numind situaţia „ înfricoşătoare, pentru că pentru o perioadă lungă de timp, doctorul nu ştia ce era în neregulă cu ea şi ajunsese la punctul în care cu greu putea să vorbească sau să meargă”.

„Când în cele din urmă şi-au dat seama că este SM, Selma a fost devastată pentru că i s-a spus că nu există nici un tratament”. Totuşi, după un transplant invaziv de celule stem în 2019 şi sedinţe de chimioterapie, Blair a intrat în remisie şi a făcut îmbunătăţiri majore în vorbire şi mişcare.

Actriţa a făcut mai multe progrese ca niciodată cu ajutorul minunatului câine de serviciu, care a absolvit cursul chiar luna trecută.

Ea a împărtăşit pe o reţea de socializare la acea vreme modul în care Scout îi este de folos: „Mă ajută cu unele obstacole personale”, a mărturisit ea. De asemenea, Blair a profitat de ocazie pentru a le cere fanilor să „zâmbească” puiului ei dacă sunt văzuţi în public. „Îmi construiesc rezistenţa şi coordonarea cu ajutorul acestui câine dresat. Sunt încântată de această perioadă, încerc să mă concentrez şi să ies mai mult din casă”.Recente pe Ok! Magazine

ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg