Cum arată acum urmaşii acestor supestaruri ROCK?

18 ianuarie, 2018
FotoJet (7) jpeg

Aşchia a sărit sau nu departe de trunchi în cazul copiilor celor mai mari entertaineri din lume? În primul rând, să vedem cine sunt moştenitorii superstarurilor din muzica de azi şi de altădată şi cu ce se ocupă ei!

image

Doamnelor şi domnilor, ea este Alexa Ray Joel, nimeni alta decât fiica legendarului muzician Billy Joel! Născută în Manhattan, acum 31 de ani, ea a moştenit nu numai trăsăturile faimosului ei tată, ci şi talentul acestuia, devenind, la maturitate, cântăreaţă.

image

Fiica lui Bono, solistul trupei de succes U2, se numeşte Eve Hewson, are 25 de ani şi este de profesie actriţă. Născută în Dublin, a preferat actoria în defavoarea muzicii şi bine a ales, pentru că şi-a făcut deja apariţia în câteva pelicule de un oarecare succes.

image

Este Jessica Rae Springsteen, fiica lui Bruce Springsteen, The Boss, cum mai e numit unul dintre cei mai buni şi mai longevivi entertaineri din lume. Jessica are 25 de ani, n-a apucat-o pe urmele faimosului ei tată, ci şi-a văzut de pasiunea ei, caii, devenind expertă în echitaţie.

image

Pe Lisa Marie Presley o ştie toată lumea, însă nu este la fel de faimoasă şi Riley Keough, fiica acesteia şi nepoata Regelui Rock'n'roll, Elvis Presley. Riley are 27 de ani şi, după cum e limpede cu ochiul liber, este model şi, de ce nu?!, actriţă.

image

Rashida Jones este fiica lui Quincy Jones şi are mai multe realizări profesionale decât celelalte fiice sau nepoate de superstaruri rock. Ceea ce e şi normal, având în vedere că are o vârstă mai mare (41 de ani). Aşadar este actriţă, producător, scriitoare, scenaristă, etc, etc.

image

Fiica lui Phil Collins, Lily Collins, îi seamănă leit! Are 28 de ani, este model şi actriţă şi s-a născut în Marea Britanie. Mai multe realizări despre cariera ei destul de la început de drum aşteptăm şi noi cu sufletul la gură!Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg