Cum arată acum văduva lui Adrian Pintea? Şi-a refăcut viaţa şi s-a mutat din Bucureşti: „Sper să nu-l fi dezamăgit“

2 iulie, 2019
1 lavinia pintea tatomir vaduva lui adrian pintea jpg jpeg

În urmă cu mai bine de 12 ani, România rămânea fără unul dintre cei mai buni actori pe care i-a avut vreodată ţara noastră: Adrian Pintea. Răpus de boală la doar 52 de ani, actorul nu a fost uitat de publicul larg, dar nici de fosta lui soţie, Lavinia Pintea Tatomir, cea care i-a fost alături atunci când a murit.

La sfârşitul anului trecut, pe 9 otombrie, în ziua în care Adrian Pintea ar fi împlinit 64 de ani, Lavinia Pintea Tatomir a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care marele actor apărea pe vremea când avea doar patru ani. Mai mult decât atât, văduva lui Adrian Pintea a lăsat alături de imagine şi un mesaj emoţionant.

„Despre Adrian ce aş putea spune decât că îmi revine în minte mai ales calitatea lui umană excepţională, aceea de a comunica într-un mod cu totul şi cu totul aparte, pentru el relaţiile sufleteşti fiind întotdeauna o prioritate. Relaţiile pe care le stabilea cu oamenii din jurul lui şi mai ales cu cei pe care ii iubea sau ii preţuia erau o prioritate întotdeauna. Era un om de excepţie, cu o vastă cultură şi cred că ceea ce mi-ar plăcea să se ştie şi mai ales să se promoveze ar fi într-adevăr aceste aspecte legate mai ales de viaţa lui profesională, Adrian fiind un actor uriaş, cu un talent covârşitor. Era un scriitor de excepţie şi profesor universitar la Academia de Teatru şi Film, făcând parte chiar din Comisia de admitere la acea universitate. Era un profesor foarte iubit de studenţii lui şi aş concluziona spunând că mare parte din ceea ce reprezint se datorează lui. In anii tinereţii mele m-am format alături de el şi de la el am învăţat să mă exprim aşa cum simt nevoia să o fac, să fiu un om liber fără să afectez libertatea celor din jurul meu, să fiu un om demn… În primul rând m-a învăţat ce înseamnă demnitatea în faţa oricărei situaţii de viaţă (şi sper să nu îl fi dezamăgit după ce el a trecut Dincolo), să fiu un om bun, înţelegător, tolerant cu măsură şi mai ales un lucru esenţial, să nu accept compromisul în niciun domeniu major al vieţii !!! Descris în doar câteva cuvinte??? Adrian Pintea: iubire, onoare, cavalerism, demnitate, toate la un loc. Cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie o personalitate atât de complexă“, a scris Lavinia Pintea Tatomir.

3 lavinia pintea tatomir vaduva lui adrian pintea 2 jpg jpeg

În vârstă de 39 de ani, văduva lui Adrian Pintea şi-a refăcut viaţa, iar în anul 2014 s-a căsătorit cu Laurenţiu Cârstea, un medic din Craiova. Lavinia Pintea Tatomir lucrează în acelaşi domeniu cu partenerul ei de viaţă, fiind medic specialist psihiatru la Spital Filantropia Craiova-Ambulatoriul de Specialitate. Lavinia Pintea Tatomir pare că arată mai bine ca niciodată şi că a reuşit să treacă peste toate dramele din viaţa ei, văduva lui Adrian Pintea fiind mai slabă decât în anii trecuţi.

Chiar în anul în care se căsătorea, jurnaliştii de la Click notau că Lavinia Pintea Tatomir renunţase, în urmă cu mai mulţi ani, la apartamentul pe care ea şi Adrian Pintea îl aveau lângă Piaţa Obor. „Nu mă mai leagă absolut nimic de Bucureşti, am vândut apartamentul care era în proprietatea mea, puteţi să verificaţi. Acum sunt în Craiova. La mormânt la Adrian mă duc când am timp, însă se ocupă cineva în permanenţă de el”, spunea văduva lui Adrian Pintea.

13 lavinia pintea tatomir vaduva lui adrian pintea 12 jpg jpeg

Iar cu un an înainte de nuntă, în 2013, a acceptat să vorbească, la WOWbiz, despre moartea lui Adrian Pintea, afirmând că actorul ajunsese de nerecunoscut.

„Soţul meu nu a suferit niciodată de cancer. Decesul său a survenit în urma unui şoc septic post-implant dentar (lucru pe care, cu discreţie, l-am ţinut cât mai la distanţă de presă) care a decompensat o hepatită cronică tip B, acutizată în urma unui mod de viaţă nu tocmai sănătos, specific boemei lumii teatrului, în tinereţile zburdalnice. Am tăcut ani de zile şi am îndurat tot felul de acuze, chiar din partea familiei soţului meu, cu toate că, pe lângă un dosar medical impresionant, deţin fotografii document înfăţişându-l pe soţul meu, Adrian, care ar putea arunca lumea medicală, şi nu numai, în aer, într-un război al acuzaţiilor, şi m-ar putea oricând absolvi de tot felul de vini imaginare şi acuzatii fără fond. Sunt fotografii realizate cu mai puţin de un an înainte de decesul lui Adrian, înfăţişând un chip de nerecunoscut, cu o cumplită suferinţă, evidentă în cel mai mic detaliu. Trăsăturile de o frumuseţe virilă, aproape perfecte, ale soţului meu, erau de nedesluşit din cauza unui edem facial şi palpebral masiv şi al unor echimoze extinse, apărute în urma unui lifting de sinusuri maxilare, intervenţie chirurgicală realizată la nivelul cavităţii bucale, în vederea unui viitor implant dentar. Soţul meu era de-a dreptul mutilat. Pentru un actor de talia lui, ce putea fi mai dureros, mai traumatizant, decât faptul ca aproape un an de zile să nu poată filma sau juca într-o piesă de teatru? Ieşea din casă cu faţa acoperită de ochelari şi un imens fular roşu, pentru a nu fi recunoscut, deşi oricum ar fi fost imposibil să te gândeşti că putea fi Adrian Pintea! Ieşea din casă doar dacă era necesar. În rest, a stat închis în apartament timp de aproape nouă luni, împreună cu câinele nostru, Haiduc“, spunea văduva lui Adrian Pintea.

Mai multe fotografii cu Lavinia, văduva lui Adrian Pintea, pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}