Cum arată Amalia Enache la două săptămâni de când a fost operată

2 martie, 2023

Amalia Enache a apărut ieri la Pro TV, în direct, la doar două săptămâni de când a fost operată la un spital de stat din București.

4 amalia enache mod2 jpg jpeg

Invitată miercuri în emisiunea lui Cătălin Măruță, prezentatoarea Știrilor Pro TV a avut o apariție strălucitoare, de invidiat. Amalia Enache a apărut în direct într-o rochie roșie, elegantă, la care a asortat o pereche de sandale aurii. 

Vedeta i-a povestit lui Cătălin Măruță cu lacrimi în ochi, despre operația prin care a trecut în urmă cu câteva zile, pe 16 februarie. Amalia Enache a dat detalii despre simptomele pe care le-a avut înainte și cum a decurs recuperarea. În acea zi, fiica Amaliei Enache, în vârstă de șase ani și jumătate, se afla într-o tabără de schi.

„Exact atunci era în prima ei tabără, fără părinți, la munte, la schi. A fost foarte greu psihic pentru mine, pentru că nu mai făcusem niciodată anestezie generală. Gândul că ea este pe pârtie și poate să-și rupă un picior sau să pățească ceva și eu nu sunt pe această lume, pentru nișe ore, a fost oribil”, a spus Amalia Enache. 

„Cumva, e situația asta că nu mai ai control. Dacă exact atunci copilul meu are nevoie de orice de la mine”, a mai zis prezentatoarea Știrilor Pro TV. 

De ce a fost operată Amalia Enache

Pe 16 februarie, Amalia Enache a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că a fost operată de urgență, de colecist. „Am trecut azi dimineață printr-o intervenție chirugicală, colecistotecmie, la Spitalul Universitar. Deja sunt în salon, cu inima plină de recunoștință pentru medicul chirurg Cătălin Alius, un medic tânăr care m-a preluat aici și în care am avut de la bun început deplină încredere.

Amalia Enache, operată de urgență jpg

Mulțumiri întregii echipe, au fost mulți oameni care m-au examinat, de la camera de garda, gastrologie, ecografie, cardiologie, dar și celor de la Ambulanță București. PS. Durerile sunt atât de atroce în această criză de colecist, încât eu eram convinsă că fac un infarct”, a anunțat la vremea respectivă Amalia Enache. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg