Cum arăta Amalia Enache la începutul carierei, la Pro TV! "Visul meu cel mare fusese împlinit: să fiu jurnalist la singura televiziune la care mă uitam"

4 februarie, 2021
3 amalia enache pro tv 2 jpg jpeg

E jurnalist de zeci de ani, lucrează la Pro TV de peste 20 de ani şi e mândră de meseria pe care şi-a ales-o şi pe care o parctică. Amalia Enache a povestit acum despre începuturile sale în jurnalism. 

Amalia Enache a povestit despre primele clipe în redacţia Pro TV. Prezentatoarea ştirilor de seară a postat şi imagini de acum 20 de ani.

"O fotografie făcută în urmă cu exact 20 de ani, la prima şedinţă foto organizată de Pro TV pentru mine. Eram foarte la începutul carierei mele în Pro, reporter de teren, arătam şi apăream pe post exact cum mă vedeţi în poză. Acesta era maximum de machiaj pe care îl purtam, iar când am fost abordată de cea care ce avea să devină PR-ul meu, la prânz, în sala de mese, am fost complet bulversată. Visul meu cel mare fusese deja împlinit: să fiu jurnalist la singura televiziune la care mă uitam!

5 amalia enache in tinerete 1 jpg jpeg

Fundamental, doream să fac eu interviuri cu oameni interesanţi şi nu mi se părea nimic de povestit către ziare la fata de 20 de ani care eram. Am avut însă şansa să fie în preajma mea mereu oameni care să vadă în mine un potenţial de care eu nu eram conştientă încă. În primul şi în primul rând, mi-a influenţat decisiv cariera încrederea şefei mele când m-a trimis în străinătate să fac reportaje de 1 decembrie cu români de succes de pretutindeni."

Cum a ajuns Amalia Enache prezentatoare de ştiri

"Tot ea m-a întrebat după atentatele de la 11 septembrie dacă cred că pot prezenta Ştirile de prânz, căci toţi prezentatorii erau obosiţi de breaking news-uri non-stop. Nu făcusem nicio probă vreodată, eram reporter si corespondent de teren. Dar am intrat să prezint. A contat enorm sprijinul producătorului general, Sorin, al colegei Paula Herlo, care când eram în pană de idei, se uita peste textele mele şi propunea soluţii, al editorului de montaj Edi, al operatorului Camil de la care am învăţat să gândesc reportajele din start în imagini. 20 de ani mai târziu sunt fericită să am alături în profesia mea aceşti oameni care m-au inspirat si sprijinit, şi pe mulţi alţii, mai tineri, care mă inspiră în egală măsură.", a povestit vedeta pe Instagram.

Foto: ProTV, Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate