Cum arată astăzi Eniko Georgescu, fosta soție a lui Șerban Georgescu. Femeia care a rivalizat cu Mădălina Manole a împlinit 40 de ani

4 august, 2022
eniko5 webp

Mădălina Manole a văzut-o drept femeia care i l-a luat pe Șerban Georgescu, deși atunci când Eniko a intrat în viața faimosului compozitor acesta era divorțat.

S-au iubit vreme de patru ani,  iar din povestea lor s-a născut Alessia. Fiica pe care Șerban Georgescu nu a mai putut să o vadă crescând, pentru că s-a stins la 54 de ani, în urma unui infarct, e astăzi adolescentă. Alessia are 17 ani și aduce mult cu celebru său tată.

Eniko Georgescu profesează ca psiholog și a împlinit în urmă cu două zile 40 de ani, dar pare neschimbată. Frumoasa brunetă nu s-a recăsătorit, deși a existat un moment când a întâlnit un alt bărbat și a crezut că și-a găsit din nou fericirea.

“Azi, la 40 de ani, după ce viața m-a învățat cum să îmi plec genunchii în fața ei, după ce mi-a luat suflete care mi-au fost stâlpi ai inimii mele, după ce uși mi -au fost închise când iubeam cu toata ființa mea… am zâmbit și am acceptat lecția !

Atitudinea pe care am adoptat-o în fiecare zi a devenit crezul meu personal de viaţă: mi-am frânt inima , dar eu nu m-am frânt.

În ce priveşte posibilitatea de a găsi un sens în suferinţă, sensul vieţii este unul necondiţionat, cel puţin potenţial necondiţionat. Acest sens este dublat de valoarea necondiţionată pe care o are fiecare persoană în parte. Tocmai aceasta garantează calitatea nepieritoare a demnităţii omului.

După cum viaţa îşi păstrează în mod potenţial sensul în orice condiţii, chiar şi în cele mai nenorocite, tot aşa îşi păstrează fiecare persoană în parte valoarea, iar asta mi-a deschis drumul de a lucra cu suflete și arta de a făuri oameni noi cu compasiune și iubire necondiționată!

Va mulțumesc cu inima pentru fiecare gând, rând al vostru.

Vă iubesc și Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a scris Eniko pe o rețea de socializare în urmă cu două zile, când a împlinit 40 de ani.Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg