Cum arată astăzi gemenii lui Dr. Quinn. Jane Seymour a născut la 44 de ani. Actriţa are o poveste interesantă de viaţă

29 septembrie, 2021
14 jane15 jpg jpeg

Jane Seymour a avut gemenii la 44 de ani şi a fost aproape de moarte în timpul naşterii.

Astăzi, actriţa se mândreşte cu odraslele ei. Băieţii au crescut şi seamănă tot mai mult cu celebra lor mamă. Diva mai are doi copii dintr-o relaţie anterioară.

Seymour, care a apărut în filme precum „Live and Let Die” şi „Dr. Quinn, Medicine Woman”, şi-a dedicat timpul mai mult actoriei decât profesiei de mamă. Cu toate astea, a reuşit cumva să exceleze la capitolul parenting, în timp ce cariera ei a atins apogeul, iar pentru asta este de admirat.

8 jane8 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 jane1 jpg jpeg
2 jane2 jpg jpeg
3 jane3 jpg jpeg
4 jane4 jpg jpeg
14 jane15 jpg jpeg
6 jane5 jpg jpeg
6 jane6 jpg jpeg
8 jane8 jpg jpeg
9 jane10 jpg jpeg
10 jane11 jpg jpeg
11 jane12 jpg jpeg
13 jane16 jpg jpeg

Seymour a simţit prima oară gustul maternităţii în 1982, când era măritată cu primul ei soţ, omul de afaceri britanic David Flynn.

Cei doi s-au căsătorit în 1981, iar în anul următor şi-au extins familia odată cu naşterea primului lor copil, Katherine Flynn. Al doilea copil, Sean Flynn, s-a născut în 1985. El a fost ultimul urmaş pe care l-au avut împreună, pentru că, în 1992, cei doi au mers pe căi separate. După divorţ, actriţa s-a căsătorit cu un coleg, James Keach.

Cei doi au devenit o familie în 1993 şi i-au întâmpinat pe gemenii John Stacy Keach şi Kristopher Steven Keach în 1995. Nu a fost uşor, deoarece vedeta avea deja peste 40 de ani la acea vreme. Actriţa a pierdut o sarcină la un moment dat, dar, într-un final a avut noroc. Potrivit celor spuse de Seymour, medicii au avertizat-o că vor exista complicaţii, deoarece trecuse deja de 40 de ani.

Seymour nu a acordat atenţie avertismentelor, poate pentru că avea convingerea că cel mai mare obstacol era acela de a concepe şi de a duce sarcina la termen . S-a înşelat însă şi a fost la un pas de moarte din cauza asta. Actriţa a recurs la fertilizarea in vitro şi a fost informată că cel mai probabil va fi vorba de o naştere multiplă. Ceea ce nu se aştepta era să fie diagnosticată cu preeclampsie.

Preeclampsia este o complicaţie ce apare în timpul sarcinii şi este caracterizată de tensiunea arterială crescută, care începe, de obicei, după 20 de săptămâni de sarcină.

Poate duce la complicaţii grave, uneori chiar fatale, atât pentru mamă, cât şi pentru copil. Cu toate acestea, dintr-un anumit motiv, Seymour nu a fost diagnosticată cu această afecţiune decât târziu în sarcină. Din fericire pentru ea, bebeluşii au sosit cu şase săptămâni mai devreme.

10 jane11 jpg jpeg

Din motive întemeiate, Seymour şi Keach au decis să renunţe la a mai avea copii, iar în 2015, după mai bine de 20 de căsătorie, au divorţat.

Copiii lui Seymour sunt acum toţi mari, ceea ce îi conferă o autonomie şi mai mare faţă de carieră. Nu că slujba a împiedicat-o vreodată să fie genul de mamă care şi-a dorit să fie.

Faimoasa actriţă, care a scris şi câteva bestselleruri, printre care „Among Angels”, a vorbit întotdeauna cu sinceritate despre viaţa ei de mamă.

Prima regulă? Indiferent la ce lucra, copiii au fost întotdeauna pe primul loc. A trebuit să respingă câteva proiecte grozave, pentru că asta însemn să stea departe de ei, dar nu a regretat niciodată acele decizii. A doua regulă? Unde a mers ea, au fost şi copiii.

„Mi-am luat copiii cu mine peste tot în lume şi am refuzat din când în când câteva filme pentru că simţeam că nu-i pot aduce cu mine, nu era sigur sau pur şi simplu nu ar fi funcţionat”, a spus ea.

Seymour crede că ar fi putut face mai multe filme dacă ar fi reuşit să renunţe la copii şi să călătorească perioade lungi, dar pur şi simplu asta nu a fost o opţiune atractivă. De asemenea, e mândră de comportamentul lor şi are convingerea că sunt bine crescuţi. Cu greu i-au cauzat probleme şi toţi urmează cariere creative.

Gemenii lui Seymour erau tare drăguţi în copilărie şi asta nu s-a schimbat nici acum, când sunt adulţi. Unul dintre ei, John, activează în industrie.

13 jane16 jpg jpeg

A debutat în actorie în 2006, cu filmul „Blind Dating”. El păstrează o legătură strânsă cu Seymour, iar numeroasele apariţii pe care le-au bifat împreună de-a lungul anilor sunt dovada acestui fapt.

Într-o postare pe Instagram, pe care a împărtăşit-o în noiembrie 2020, ea a dezvăluit că au petrecut mult timp „cunoscându-se ca adulţi”, asta în timp ce filmau, pictau sau se plimbau.

Lui John îi place, de asemenea, să facă muzică, lucru care o bucură pe mama sa. El stă în cea mai mare parte departe de lumina reflectoarelor, dar fanii îl pot vedea mai mult pe măsură ce progresează în carieră.

Fratele său geamăn, Kristopher, îi seamănă în multe privinţe. Într-o postare, Seymour l-a descris ca pe un bărbat muncitor care a ales calea educaţiei , nu pe cea a divertismentului. Are un MBA şi este, de asemenea, căsătorit cu o femeie frumoasă, pe nume Miso.

Kristopher este şi asistentul mamei sale.

Seymour a ajuns la altar de patru ori. În afară de David Flynn şi James Keach, ea a mai fost căsătorită şi cu Michael Attenborough, fiul lui Richard Attenborough, între 1971 şi 1973, apoi cu Geoffrey Planer din 1977 până în 1978.

Ea crede că mariajele nu au eşuat din vina ei, dar i-a luat ceva timp până să jungă la această concluzie. După ani de zile, Jane nu se poate gândi la ceea ce a greşit, cu excepţia faptului că este o femeie care lucrează.Recente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg