Cum arată astăzi "Kassandra". Coraima Torres s-a luptat de câteva ori cu suferinţa

28 mai, 2020
coraima1 jpeg

Cine nu îşi aminteşte de Kassandra, tiganca dintr-o famile nobilă crescută de o familie de circari. După ce îi este promisă unui bărbat nepotrivit, tânăra ajunge să cunoască adevărata dragoste în braţele lui Luis David Contreras, nimeni altul decât Osvaldo Rios.

Coraima Torres avea doar 17 ani când a interpretat-o pe Kassandra. Telenovela a fost difuzată în 180 de ţări şi a bătut orice record de audienţă. Cu inocenţa şi şarmul ei irezistibil, actriţa a reuşit să îşi câştige celebritatea şi să rămână în sufletul celor care i-au urmărit povestea.

7 tolo1 jpg jpeg

Astăzi, Coraima locuieşte în Bogotá, împreună cu fiul ei, Manu, şi soţul, actorul Nicolas Montero, pe care l-a cunoscut în Columbia în 1996, la filmările pentru producţia Sueños y espejos. În 2011, cei doi au fost aproape de divorţ, după ce Montero a avut o aventură cu o colegă mult mai tânără, Diana Hoyos . El avea 45, ea 26 de ani. Coraima a decis să mai dea o şansă relaţiei şi i-a iertat escapada.

4 cori2 jpg jpeg

La 47 de ani, actriţa demonstrează că timpul poate trece uneori cu multă graţie. Coraima nu a apelat la operaţii estetice se menţine în formă, nu are riduri şi un fizic de invidiat, aşa cum demonstrează imaginile distribuite pe reţele de socializare.

În urmă cu doi ani, actriţa venezueleană a fost încercată, din nou, de viaţă, dar a reuşit să depăşească momentul greu. Coraima Torres mărturisea atunci că în corpul ei au fost detectate trei tumori. Actriţa a răsuflat uşoară când, după câteva teste, s-a stabilit că sunt, de fapt, benigne.

6 tolo jpg jpeg

Coraima a spus atunci că la fiecare şase luni merge la medic, pentru că în familia ei această boală are un istoric, asta după ce sora şi mătuşa ei au suferit de această boală. Norocul lor a fost că diagnosticul a fost dat la timp, iar acum sunt bine. Torres continuă să fie implicată în campanii pentru detectarea cancerului de sân la timp şi să joace în telenovele, dar niciuna dintre aceste producţii nu a mai avut succesul serialului Kassandra.Recente pe Ok! Magazine

oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg