Cum arată astăzi partenera lui Patrick Swayze din filmul "Dirty Dancing". Operaţiile estetice i-au distrus cariera şi au împrietenit-o pe actriţa Jennifer Grey cu depresia

19 martie, 2020
1 dans jpg jpeg

A fost o actriţă iubită la Hollywood, dar a ajuns să se lupte cu uitarea. Jennifer Grey cunoştea celebritatea cu dansul ei senzual, pe care îl executa alături de Patrick Swayze, într-o producţie de mare succes, „Dirty Dancing”.

Au trecut peste 32 de ani de la apariţia filmului, dar popularitatea lui încă nu s-a estompat. Povestea adolescentei Baby, interpretată de Grey, şi idila ei cu instructorul Johnny Castle, întruchipat de Swayze, fac din „Dirty Dancing” unul dintre cele mai romantice filme din toate timpurile.

3 dirty dancing 1170x771 jpg jpeg

Jennifer a primit rolul după prima audiţie, iar asta datorită chipului său imperfect. După prestaţia din cunoscuta producţie au urmat însă nenumărate intervenţii estetice. Grey şi-a operat de două ori nasul, şi-a pus botox, iar asta i-a pecetluit cariera în Cetatea Filmului. Prietenii abia o recunoşteau, iar succesul ei a dispărut tiptil.

Câţiva ani mai târziu, Jennifer a recunoscut că schimbarea a costat-o scump.

„Am intrat în sala de operaţie ca o celebritate şi am ieşit o persoană anonim”, a spus actriţa, care a admis că pierderea popularităţii a traumatizat-o. „A fost ca şi cum aş fi intrat într-un program de protecţie a martorilor, devenisem invizibilă.”, a spus Grey, care astăzi are 59 de ani.

8 jennifer grey young old 1170x640 jpg jpeg

Cu un look nou şi fără oferte de joburi, Jennifer s-a gândit la un moment dat să-şi schimbe numele şi să îşi înceapă din nou cariera, dar în cele din urmă a abandonat acest plan. Din cauza intervenţiilor chirurgicale, actriţa începuse să semene cu tatăl ei, actorul Joel Grey, cunoscut din filmul „Cabaret”, din 1972, iar asta a făcut-o teribil de nefericită.

Cariera ei a fost umbrită şi de un accident cu urmări tragice. Jennifer se afla într-o maşină cu actorul Matthew Broderick, cu care avea o relaţie secretă, când a intrat într-un vehicul în care se aflau două persoane, o mamă cu fiica ei. Impactul a fost unul devastator, iar cele două au murit din cauza rănilor.

7 jen9 jpg jpeg

Grey a mai avut relaţii cu actorul Johnny Depp şi jurnalistul George Stephanopoulos. Actriţa este căsătorită cu actorul şi regizorul Clark Gregg din iulie 2001 şi are o fiică, Stella.Recente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg