Cum arată cabina de schimb a celor mai mari entertaineri din lume?

20 martie, 2018
FotoJet (10) jpeg

Pentru a face show, au nevoie de toate condiţiile. Impuse chiar de ei! Şi nimeni nu îndrăzneşte să nu le facă pe plac acestor staruri pline de pretenţii.

Mariah Carey

image

O divă în adevăratul sens al cuvântului, cântăreaţa n-are pretenţii mari, şi-a dorit numai să fie înconjurată de 20 de pui de pisică şi 100 de porumbei, în momentul în care a aprins luminile în “vestiarul” ei. Zis şi făcut? E posibil ca Protecţia Animalelor să se fi opus totuşi moftului vedetei!...

O altă poruncă de-ale lui Carey a fost să aibă la dispoziţie un număr mare de sticle de apă cu vitamine, dar nu pentru a fi consumate în cel mai obişnuit mod cu putinţă, ci pentru a-şi spăla căţeii în ea. Iar asistenta ei, cea care nu iese din cuvântul ei, trebuie să se îndepărteze cu spatele de la ea. Tot respectul pentru diva noastră, nu?

Kanye West

image

Când se află în turneu, soţul lui Kim Kardashian este plin de toane şi cere să i se facă pe plac, pentru a fi în cea mai bună formă în faţa publicului său. Ce pretinde individul? Să aibă, în cabina sa de schimb, întregul set de produse cosmetice pentru îngrijirea tenului său. Trebuie să fie brandurile lui preferate şi nici nu vrea să audă de altceva.

Astfel, nici nu poate urca pe scenă dacă n-are la dispoziţie un balsam de buze Carmex, o sticlă de şampon pentru mătreaţă de la Neutrogena, săpun L’Occitane, scrub de faţă Neutrogena şi o loţiune hidratantă de la Nivea. Obrazul lui cu cheltuială mare se menţine, nu?

Beyoncé

image

Altă divă care se respectă, cântăreaţa vrea ca temperatura din cabina ei de schimb să fie fix 25 de grade. Iar, în ceea ce priveşte meniul vedetei, acesta trebuie să includă pulpe de pui asezonate cu piper cayenne. Beyoncé nu intră în încăperea sa până nu există în ea lumânări cu miros de trandafir şi o duzină de sticle de Pepsi. Nici urmă de Coca Cola, având în vedere contractul pe care l-a semnat ea cu rivalii acestei companii. S-a înţeles?

Cher

image

O artistă legendară, Cher adoră să urce pe scenă şi să îi uimească pe admiratorii săi cu spectacolul pe care-l susţine şi la vârsta ei impresionantă. Şi, ca să facă un show de zile mari de fiecare dată, e nevoie ca anumite condiţii să fie îndeplinite, precum atenţia mărită acordată perucilor sale. Ele trebuie, de fapt, să aibă propria lor încăpere şi cu asta basta!

Adele

image

Cântăreaţa britanică are propria listă cu cereri , dintre care nu lipsesc interdicţia de a fi servită cu miere organică – ce i-o fi căşunat pe ea?! – şi prezenţa a şase linguriţe din metal în camera ei de schimb. Vrea vin roşu de cea mai bună calitate şi un brand anume de ţigări. Iar, când i se face foame, dă ordin să i se aducă sandvişuri cu pui şi salată. Nimic altceva! Şi asta nu e tot! 12 sticle de apă plată, la temperatura camerei, trebuie să o aştepte în încăpere, un fierbător electric şi ceai, mult ceai trebuie să îi fie pus la dispoziţie.Recente pe Ok! Magazine

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG