Cum arată Cameron Diaz la cinci ani după ce n-a mai apărut în niciun film? Adevăratul motiv pentru care a renunţat la Hollywood!

4 septembrie, 2019
1 cameron diaz profimedia 0452094159 4 main jpg jpeg

Ultima dată am văzut-o în 2014, în pelicula "Annie", Iată cum explică actriţa de 47 de ani dispariţia ei de pe marele ecran

"Am cunoscut faima la 20 de ani. Adică acum mai bine 25 de ani în urmă", a declarat actriţa pentru revista InStyle. "Asta înseamnă mult timp. Şi eu văd aşa lucrurile: am dăruit publicului mai bine de jumătate din viaţa mea. Aşa că am simţit că este OK să-mi acrod timp mie, că a venit vremea să-mi reorganizez viaţa şi să aleg eu când şi cum voi reveni. Dacă voi decide să revin", a explicat actriţa pentru care această retragere din lumina reflectoarelor a echivalat cu găsirea echilibrului în viaţa personală.

Câtă vreme s-a bucurat de succes în carieră, cumva Cameron părea să aibă ghinion în dragoste. Elon Musk, Alex Rodriguez, Keanu Reeves, Jude Law, Justin Timberlake, Matt Dillon ori Jare Leto (cu care a şi fost logodită un an) s-au numărat printre iubiţii ei. Când a renunţat, însă, la carieră atunci a venit şi marea dragoste pe care o aşteptat de atâta timp: actriţa s-a îndrăgostit de Benji Madden, mai tânăr cu 7 ani decât ea, chitaristul şi vocalistul trupei Good Charlotte. Fratele lui geamăn, Joem Madden, este căsătorit de 9 ani cu Nicole Richie.

3 cameron diaz profimedia 0452094159 2 jpg jpeg

Cameron a intrat şi ea în familia Madden, căsătorindu-se cu Benji pe 5 ianuarie 2015. De atunci, cei doi duc o viaţă de cuplu foarte discretă, fără apariţii pe covorul roşu al evenimentelor mondene.

"În acest moment, simt că am făcut atâtea, încât sunt împlinită cu aventurile şi adrenalina pe care mi le-a dăruit viaţa şi pe care le-am căutat. Sunt într-un loc minunat şi lumea mi se pare diferită acum", a mai declarat pentru InStyle Cameron, care nu este foarte prezentă nici pe Instagram. "Anii 90 sunt o eră care nu va mai exista. Şi sunt atât de recunoascătoare că am făcut parte din ea şi am trăit-o aşa cum am trăit-o, la intensitate maximă..."

Cât despre mariajul ei surprinzător cu Benji, actriţa a spus: "Nu ştiu dacă am fost pregătită să fac acest pas, dar ştiam că Benji este un om special. Nimic nu e flas la el. Sunt recunoscătoare că este în viaţa mea."

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg