Cum arată casa în care Whitney Houston şi-a trăit cele mai grele momente

10 iunie, 2016
Singer Whitney Houston looks on on the German TV game show "Wetten Dass" (Bet it   ?) in Freiburg jpeg

Este casa din New Jersey, acolo unde s-a căsătorit cu Bobby Brown şi unde a crescut-o pe Bobbi Kristina. Casa care a stat pe piaţă nu mai puţin de cinci ani, căzând în uitare-ntre timp, până să fie, în sfârşit cumpărată de un medic, fan declarat al lui Whitney Houston, care a devenit proprietarul vilei cu o sumă destul de mică, am zice: 1,5 milioane de dolari.

Whitney s-a despărţit cu greu de această casă.

E vorba de o vilă 1.265 metri pătraţi, cu cinci dormitoare, patru băi, teren de tenis, piscină, două Jacuzzi-uri, studio de înregistrări, mini-cinematograf... Însă, deşi proprietatea (construită după doleanţele lui Whitney în 1987, cu pereţi circulari) e atât de ofertantă, ea s-a vândut foarte greu, abia în 2014. De ce? Fiindcă agentul din Beverly Hills a marketizat-o prost, cu sumbrul text: "Acesta este locul activităţilor care au distrus-o pe diva muzicii de-a lungul a 15 ani!". Chiar neinspirat... Cine ar fi vrut să locuiască într-o casă unde o legendă a fost distrusă? Iată, însă, că un medic care a ascultat muzica lui Whitney toată viaţa lui a ştiut să privească lucrurile mai luminos...

Casa a fost construită în 1987.

Whitney a dorit ca vila ei să aibă pereţi circulari.

În această casă din Mendham, New Jersey, Houston şi-a organizat nunta de pe 18 iulie 1992 cu Bobby Brown, la care au participat 800 de invitaţi -  şi tot aici s-a filmat reality show-ul lor din 2005. Aici Whitney şi Bobby au avut cele mai crunte scandaluri şi cele mai iluzorii împăcări, în jurul liniilor de cocaină şi printre seringile cu heroină... Aici, Whitney şi-a trăit infernul drogurilor. Casa i-a fost foarte dragă lui Whitney, astfel încât diva a amânat cât a putut vânzarea ei. Pur şi simplu nu se putea despărţi de ea. A scos-o la vânzare în 2009. Dar casa a fost cumpărată după moartea ei.

Locuinţa a fost achiziţionată după cinci ani de stat pe piaţă.

Un medic a cumpărat casa cu doar 1,5 milioane de dolari,Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg