Cum arată Charlie Sheen la trei ani după ce a dezvăluit că suferă de HIV

30 octombrie, 2018
charlie two and a half men png

În 2015, fostul star ”Doi bărbaţi şi jumătate” recunoştea că a contractat virusul HIV şi că încercase să ţină boala secretă, însă ajunsese să fie şantajat, motiv pentru care a decis să facă totul public.

Acum, la trei ani de la celebrul interviu revelator, şi la şapte de când a fost diagnosticat cu HIV, Charlie Sheen este un alt om. Odinioară cel mai bine plătit actor de seriale, Charlie Sheen şi-a schimbat complet viaţa.

Înlocuit cu Ashton Kutcher în 2011, Charlie Sheen s-a retras încet-încet de pe micile ecrane şi s-a dedicat muncii din spatele camerelor de filmat. Astăzi, el călătoreşte lumea în lung şi-n lat şi vorbeşte tuturor despre HIV, prevenţie şi un stil de viaţă sănătos.

image

Paparazzi l-au surprins pe aeroportul din Melbourne, dat fiind faptul că este într-un turneu de conferinţe în Australia. Ascuns în spatele unor ochelari de soare şi o şapcă neagră, Charlie aduce cu greu cu tipul care făcea furori în ”Doi bărbaţi şi jumătate”.

image

E drept, cei 53 de ani şi o viaţă plină de droguri, ţigări şi scandaluri sexuale şi-au pus amprenta pe chipul fostului actor. Acesta este vizibil slăbit şi îmbătrânit, pesemne tratamentul la care e supus pentru a ţine virusul HIV în frâu îi afectează aspectul fizic. Totuşi, actorul părea binedispus şi energic înainte de conferinţele pe care le va susţine în Australia.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg