Cum arată Chuck Norris la 80 de ani. Drama care i-a schimbat viaţa

13 martie, 2020
4 chuck3 jpg jpeg

Unul dintre actorii legendari de la Hollywood a împlinit 80 de  ani. Chuck Norris rămâne faimos pentru rolurile sale.

Fie că apare în rol de poliţist, ranger sau soldat, Chuck rezolvă singur cazurile şi se ocupă de oamenii răi.Are un miraj aparte, dar şi o condiţie fizică demnă de invidiat.

Actorul mărturisea într-un interviu că atunci când s-a născut nu respira şi medicii au trebuit să lupte pentru viaţa lui.

Norris a venit pe lume la 10 martie 1940 şi a crescut în Oklahoma, Kansas şi California, unde a absolvit liceul. A servit în Forţele Aeriene ale SUA, în mare parte în Coreea, după care şi-a deschis propria şcoală de arte marţiale, iar mai apoi un lanţ întreg.  Printre clienţii să s-au aflat numeroase celebrităţi, precum precum Steve McQueen şi Priscilla Presley. De altfel, McQueen i-a observat talentul actoricesc şi l-a ajutat să răzbată în lumea filmului.

1 chuck1 jpg jpeg

Starul american are la activ două mariaje, cu Dianne Holechek, cu care are trei copii, dar de care a divorţat în 1988, precum şi cu Gena Okelley, cu care are doi gemeni. Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor în 2013, după ce partenera sa de viaţă a fost diagnosticată cu artrită reumatoidă şi i s-a administrat o substanţă care a împiedicat-o să coboare din pat timp de şase luni.

Astăzi, cei doi sunt convinşi  că problemele ei au apărut de la o injecţie ce i-a fost fost făcută înainte de un RMN, pentru ca acesta să fie citit mai bine. "La câteva ore după am simţit că îmi arde tot corpul, ca şi cum ar fi fost stropit cu acid", mărturisea Gena.

Au urmat multe zile de agonie, nopţi nedormite, controale şi tratamente. „Am renunţat la cariera mea pentru a o ajuta pe Gena, pentru a o menţine în viaţă. Cred că această problemă este cu adevărat importantă", mărturisea actorul, care s-a dovedit stâlpul de care soţia sa a avea nevoie.

„Chuck dormea ​​lângă mine pe canapea şi nu pleca niciodată. M-am rugat să trăiesc ca să-mi cresc copiii”, spunea Gena.

După patru ani, frumoasa blondă nu mai este dependentă de pat, dar mai primeşte alte tratamente, cum ar fi terapia cu celule stem.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate