Cum arată Ciara în ultimul trimestru de sarcină

24 aprilie, 2017
ciara png png

Ciara este gata să nască luna aceasta şi, în ciuda faptului că este însărcinată, reuşeşte să-şi păstreze zâmbetul pe buze, dar şi un tonus bun. Cântăreaţa a luat cu asalt Instagramul şi a împărtăşit cu prietenii virtuali o serie de fotografii umitoare cu ea gravidă în ultimul trimestru de sarcină.

Ciara va naşte luna aceasta.

Şi dacă credeţi că burta imensă îi creează disconfort, ei bine, din fotografii artista pare să se simtă foarte bine în pielea ei, menţinându-şi strălucirea şi farmecul până la sfârşit. Poate faptul că dintr-un  momentu în altul va deveni mamă pentru a doua oară îi dă o aură de invidiat, dar şi energia necesară pentru un ultim shooting foto gravidă.

Artista va deveni mamă pentru a doua oară.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă albă cu buline, sau într-o ţinută mulată, Ciara s-a fotografiat din toate poziţiile pentru a-şi scoate în evidenţă burtica, dar şi silueta care nu a suferit mari modificări în urma sarcinii. Şi locul în care s-a fotografiat este unul superb, într-un balcon deschis, cu oceanul în spate, sau pe o platformă cu multă vegetaţie pe fundal.

Ciara s-a căsătorit cu Nick Russell Wilson, 28 de ani, anul trecut, iar acesta va fi primul copil al cuplului. De asemenea, artista mai are un fiu de doi ani, Future Wilburn, cu fostul ei partener, rapperul Future, în vârstă de 33 de ani.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg