Cum arată copiii lui Andi Moisescu şi ai Oliviei Steer? David şi Luca apar rar în public

10 ianuarie, 2020

Andi Moisescu şi Olivia Steer au împreună doi băieţi frumoşi care au crescut tare mult. Foarte rar copiii apar în public. 

Prezentatorul TV Andi Moisescu este foarte discret atunci când vine vorba despre viaţa personală. Nu face declaraţii despre familia lui şi cu atât mai puţin despre cei doi copii ai săi. Pare că are o căsnicie alături de Olivia Steer şi de cei doi copii ai lor. Băieţii lor au crescut foarte mult, parcă sunt de nerecunoscut. David a împlinit 13 ani pe 25 septembrie şi, două zile mai târziu, îl sărbătoresc şi pe mezinul Luca, care a făcut 11 ani pe 27 septembrie.

Andi Moisescu şi Olivia Steer sunt căsătoritţi de 15 ani de zile. Recent, familia a mers la ski, acolo unde a făcut poze inedite. Andi Moisescu nu s-a mai ferit să îşi arate copiii şi i-a pozat practicând sportul preferat. Toţi poartă costume adecvate şi se distrează de minune. 

Prezentatorul de la Pro TV a ţinut însă să le amintească că vacanţa se sfârşeşte curând, iar ei vor merge din nou la şcoală. 

7 andi moisescu copii 4 jpg jpeg

Vedete cu job dublu în televiziune

La prima vedere, ai impresia că nu mai există suficiente vedete care să preia frâiele emisiunilor de divertisment de pe micul ecran. Doar că la mijloc nu se află o problemă de casting, ci de strategie de marketing şi de... salariu, până la urmă. Aşa se face că, de cel puţin un an încoace, vedetele din România au acceptat să apară în două emisiuni ale aceluiaşi post. Iată cine sunt cei care şi-au renegociat contractele şi au un job dublu în televiziuni.

Foto: Instagram, ClickRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg